Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Wish artık sana burada ihtiyaç var karar verdim
    Dön gel memleketine birde İstanbul'da iş patlattık mı tamamdır

Neolursaolsungelmesigerekenwishman..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Wish bak neler diyorlar artık sırlarını ortaya dökmenin bizi engin tecrubelerinden yararlandırmanın kol kanat germenin zamanı geldi aman geçmesin

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    duyduguma gore kore,cin,endonezya'da herkes i wish i were a fish on your dish kem gozlere sis wishman beni kiss diyormus .. ne cazibe bu boyle wish acikla bakalim ...

Sent from my iPad using TapaTalk HD
    Ahahaha deno ya sabah sabah)

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    duyduguma gore kore,cin,endonezya'da herkes i wish i were a fish on your dish kem gozlere sis wishman beni kiss diyormus .. ne cazibe bu boyle wish acikla bakalim ...

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Eheueheueheueheu wishman unuttururmuyum hic

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Hahahahah o degilde Haktanla olan fotograflarimiz daha dusmemis wishman cok kiskanacak

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    EEE, hadi paylasin bizimlede. Ama 'Haktan'in kadinlar uzerindeki cazibesi' diye baska bir konu basligi acilsin. Ne guzel ben bu konu unutuldu, derinlere indi diye seviniyordum!!!! :-p

Wishman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Hahahahah o degilde Haktanla olan fotograflarimiz daha dusmemis wishman cok kiskanacak

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    rofle mi? wishman aralara balyaj attirsa daha cok yakisir sanki
    haktan ne zaman sana tost yapiyoruz?

Rofleye karsiyiz.com. Nida'cim zaten saclar 3 renk oldu bu yaz, daha ne balyaji?

Haktan, gercekten biz bole bir dialog yasadik mi. Hatirliyorum makarna sohbetini ama gercekten konu bole mi gitmisti hatirlayamadim. :-(

P.S: Bu arada Rofle, Balyaj, Biaform. Sanirsam teknik mod'larimiz bile sasti kaldi bu teknik terimlere...!!! :-P

Wishhayattecnicman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Side effects leri ise kizlar uzerinde reisin hayalini gormek her gordugu uzun sacliyi reis sanmak mavi mini goruldugunde panic attack yasamak temeden icmeden kesilmek sayilabilir...
    Ama bu 'side effect'leri Mei ile paylasmassan sana 1,5 doner....

Wishherseyidesoyleyememyaman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gozlemledigim kadariyla reisin kizlar uzerinde ciddi etkileri ve yan etkileri var...

Sofistike giyinis tarzi kusursuz ingilizcesi tarz arabasi elinde tasidigi klas cantasi ve supersonic saclariyla biii kizin dizlerinin baginin cozulmemesi zor gb geliyo

Tabiii bu konuda mei sormak lazim ne tarz taktiklerle kizin gonlunu caldi bilemiyorum...

Kendisi benim role modelim 21.yuzyilin don juanidir reis ...
    Ben Mei'in gonlunu calmadim, Tirtil aldim Kelebek yaptik... Kolaya geldi.... :-p

Wishbukonuyumeibiliyoman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wishman yurtdisindan gelirken yasadigimiz ufak dialog.. Lazim olur diye saklamistim

(Yanlis anlasilmalara meal vermemek adina: Inci, esim oluyor, konuyla alakasi yok )

[ATTACH]275[/ATTACH]
    rofle mi? wishman aralara balyaj attirsa daha cok yakisir sanki
    haktan ne zaman sana tost yapiyoruz?

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Wishman yurtdisindan gelirken yasadigimiz ufak dialog.. Lazim olur diye saklamistim

(Yanlis anlasilmalara meal vermemek adina: Inci, esim oluyor, konuyla alakasi yok )

Screenshot_2012-06-21-02-18-07.jpg

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Side effects leri ise kizlar uzerinde reisin hayalini gormek her gordugu uzun sacliyi reis sanmak mavi mini goruldugunde panic attack yasamak temeden icmeden kesilmek sayilabilir...

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Gozlemledigim kadariyla reisin kizlar uzerinde ciddi etkileri ve yan etkileri var...

Sofistike giyinis tarzi kusursuz ingilizcesi tarz arabasi elinde tasidigi klas cantasi ve supersonic saclariyla biii kizin dizlerinin baginin cozulmemesi zor gb geliyo

Tabiii bu konuda mei sormak lazim ne tarz taktiklerle kizin gonlunu caldi bilemiyorum...

Kendisi benim role modelim 21.yuzyilin don juanidir reis ...

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sen abi .Haktan gelseydi bulusmaya ona da jest yapardik sen geldin yakisikli sen ilan edildin
    Ben bisi demiyorum... Istedigim cevap geldi.. :-) Sagol Ayhan...

Wishpasigolecevirdiman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X