Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
duyduguma gore kore,cin,endonezya'da herkes i wish i were a fish on your dish kem gozlere sis wishman beni kiss diyormus .. ne cazibe bu boyle wish acikla bakalim ...
duyduguma gore kore,cin,endonezya'da herkes i wish i were a fish on your dish kem gozlere sis wishman beni kiss diyormus .. ne cazibe bu boyle wish acikla bakalim ...
Hahahahah o degilde Haktanla olan fotograflarimiz daha dusmemis wishman cok kiskanacak
Sent from my iPad using Tapatalk HD
EEE, hadi paylasin bizimlede. Ama 'Haktan'in kadinlar uzerindeki cazibesi' diye baska bir konu basligi acilsin. Ne guzel ben bu konu unutuldu, derinlere indi diye seviniyordum!!!! :-p
Side effects leri ise kizlar uzerinde reisin hayalini gormek her gordugu uzun sacliyi reis sanmak mavi mini goruldugunde panic attack yasamak temeden icmeden kesilmek sayilabilir...
Ama bu 'side effect'leri Mei ile paylasmassan sana 1,5 doner....
Side effects leri ise kizlar uzerinde reisin hayalini gormek her gordugu uzun sacliyi reis sanmak mavi mini goruldugunde panic attack yasamak temeden icmeden kesilmek sayilabilir...
Bir yorum yaz: