Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ben bu gece Admin'im Alen'im'in de bir fotografini burada gormek isterdim, hani o 'lapiskalar' hasada gitmeden onceki bir foto? Hani Alin'i iste bole tavladim fotosu!!!!!
Varsa elinde olan paylassin lutfen, bak biz sakliyo muyuz?
Puahuahuahuahuahauhauhauahau hala guluyorum haktan saka maka bayildim bu haline! ayricaa telefonu koynunda saklamasaydin efendim!
Bence MINIclubtr.com olarak karnaval duzenleyelim boyle kostum partilerimiz olsun gelenekselleselim Ben cat woman olabilirim mesela ilk party icin fena sayilmaz
Ha ha ha ust uste gorunupte daha da deprem etkisi yaratmasin diye alinti ile yanitlamadim, sukret Admin'im Haktan'cim. Nida nasil da buldu cikardi derinlerden o senin 'Fred Cakmaktas Hangover' pozunu. Cuk diye oturdu...
P.S: Bu topic Berna & Baran'in topic'inin goruntulenme sayisi / 2 kadar reyting almassa bende ki Ego = 1 / Bilgi durumu tam tersine donebilir simdiden soleyeyim...
Bir yorum yaz: