tamam arkadaşlar netleştirin yapalım bişeyler o zmn.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.youtube.com/watch?v=8XvW3aXRxmM YER BURA...
Yorum Yap
-
Burak
Arabalari kac hp ogrenmek lazim zaaan tutuyorlarmi birde
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Burak
Yenibosna 9 hp ama pist ufak bu nasil is kardesim profesyonel bu isapan yokmudur acaba
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Girişimci İşletmeci NDG bu olaya bi el atsın diyorum
- Önce Go pistin işletmeciliğini alsın,,
- Sonra yenibosnadan 9 hp lik arabaları getirsin,,,
- Yeniliğe uyum sağlayıp londra camping den timing özelliğini transfer etsin,,
- Sonra işletmenin ismini Mini kart yapsın bizden bundan pistin müdavimi olalım
Ben bile inanamadım bu yazdıklarıma =O)
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGirişimci İşletmeci NDG bu olaya bi el atsın diyorum
- Önce Go pistin işletmeciliğini alsın,,
- Sonra yenibosnadan 9 hp lik arabaları getirsin,,,
- Yeniliğe uyum sağlayıp londra camping den timing özelliğini transfer etsin,,
- Sonra işletmenin ismini Mini kart yapsın bizden bundan pistin müdavimi olalım
Ben bile inanamadım bu yazdıklarıma =O)
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbah simdi canim benim MINI olmas bi kere ... madem bi ise girisiyoruz.. NDG adventure-camp olur. ayricana boyle sile agva tarafinda bi yer dusunurum cunku R60all4 sahibi cilginMINImalistler belkim offroad yapmak isterler r56'li arkadaslara atv safari keyfi sunariz amorti olarak .. birde kapali genis ferah ve akillara ziyan ozel yenetek isteyen zorlu virajlarla dolu bir pist yapilir.. birde 15hp arac koyduk mu oof aman sabahlar olmasin ..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- şile ağva fikri harika ama pazardan uzağız hafta içi pistin kenarına inekler otlamaya gelir aç kalırız valla
- 15 lik araçlar ve zorlu virajlar alen abinin yanık lastik kokusu isteği için sanırım =O) eeh o kadar yaptık arabalara methanol de koyalım yazılımı da ecufast yapsın bari
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster- girişimcilik fikirlerine 10 üzerinden 10 verdim sayısalı bulunca yatırım danışmanım ol sen
- şile ağva fikri harika ama pazardan uzağız hafta içi pistin kenarına inekler otlamaya gelir aç kalırız valla
- 15 lik araçlar ve zorlu virajlar alen abinin yanık lastik kokusu isteği için sanırım =O) eeh o kadar yaptık arabalara methanol de koyalım yazılımı da ecufast yapsın bari
kim demis ac kalacagimizi isik universitesi talebeleri cok is gorecek bu sekilde
ustelik sile yolu simdilerde cok mikemmel cuma is cikisi kopup gelen ekipler, paintball turnuvalari, ayrica izole edilmis bungalov evlerde var projemde. neyse fazla detaylandirmayayim birileri projemi calmasin ehuehuuuehueheuh
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Burak
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSagligina duaciyiz o zaman heyecanla bekliyoruz
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap