Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Baran ve Berna ile birlikte o mekan senin, diger mekanlarin hepsi benim seklinde gezdik, durmadik. Saat 4'u gosterirken corba mi icsek, yan mi gelsek savasinda ise Ayda'nin hamileligi dolayisi ile "ev, yan gelip yatma yeridir" dedik (dedik ama aklimiz corbada kaldi)..
Wishman'cim sende hic foto yok mu?
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Var var, ozellikle senin revaniyi uflerkeen foton var. Ama biz Oludeniz'deyiz. En kisa zamanda.....
Reis masada iyidik hani) bak alacati icin tek bilgi kaynağın benim ona göre sonra Çek kızları filan,Mei'ye bunları anlatacak kadar ingilizcem var:P oppaaaa
Aman Mei'de senin gibi, 'birak kocakurt konussun, civcivler disinin kovuguna sigmaz, nasil olsa tapusu bende diyor' cok takmiyor. Ama Baran ile Rus ve Cek kizlarini ve hikayeleri konusmamiz gerekiyor. Ben cok ziftlenemedim o yuzden hikaye anlatamadim. Bi lehare, bi dahaki sefere....
Wishman
Serhan "sanirim" sizin sitedeydim arada bir baksan foruma organizasyonlardan belki haberin olur yapma boyle, mesafe koyma...
nete vakit ayıramıyorum pek, malum tatildeyim sonra da askere gidicem. ama bundan sonra gün aşırı da olsa bakmaya çalışıcam sitemize gelirsen bir daha sor birilerine ya da atomu arasın gözlerin
Aman Mei'de senin gibi, 'birak kocakurt konussun, civcivler disinin kovuguna sigmaz, nasil olsa tapusu bende diyor' cok takmiyor. Ama Baran ile Rus ve Cek kizlarini ve hikayeleri konusmamiz gerekiyor. Ben cok ziftlenemedim o yuzden hikaye anlatamadim. Bi lehare, bi dahaki sefere....
Wishman
Kesin konuşacak çok şeyimiz var demektir:=) Artık biz İzmir'e ne zaman geliriz allah bilir ama en kısa zamanda İstanbul'da buluşuruz umarım.
Bu arada herkese çok teşekkürler, uzun zamandır geçirdiğimiz en iyi ve eğlenceli zamanlardan birisiydi.
Özellikle ben çok güldüm, ama bir sonraki buluşmada Haktan, Murat, Burak,Özgür ve beni yakın oturtmamanızı rica edeceğim çok tehlikeli oluyor bir anda Tabii Berna'ya yakalanma korkusu ayrı
Kesin konuşacak çok şeyimiz var demektir:=) Artık biz İzmir'e ne zaman geliriz allah bilir ama en kısa zamanda İstanbul'da buluşuruz umarım.
Bu arada herkese çok teşekkürler, uzun zamandır geçirdiğimiz en iyi ve eğlenceli zamanlardan birisiydi.
Özellikle ben çok güldüm, ama bir sonraki buluşmada Haktan, Murat, Burak,Özgür ve beni yakın oturtmamanızı rica edeceğim çok tehlikeli oluyor bir anda Tabii Berna'ya yakalanma korkusu ayrı
Yorum Yap