Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Berna'nin foto super, O'na sormadan Avatar olarak degistirilmesini teklif ediyorum.
P.S: Bide bizi yolladiktan sonra Alacati'da neler oldugunu bir ogrenebilsek?
WishMeiman
Baran ve Berna ile birlikte o mekan senin, diger mekanlarin hepsi benim seklinde gezdik, durmadik. Saat 4'u gosterirken corba mi icsek, yan mi gelsek savasinda ise Ayda'nin hamileligi dolayisi ile "ev, yan gelip yatma yeridir" dedik (dedik ama aklimiz corbada kaldi)..
Nazlicim senin rakiyi hesaba yansitmadiklari icin, isletmeci, paylasima izin vermedi ama hepimiz senin kadehini masaya vurup birer yudum alarak anildin
Nazlicim senin rakiyi hesaba yansitmadiklari icin, isletmeci, paylasima izin vermedi ama hepimiz senin kadehini masaya vurup birer yudum alarak anildin
Berna'nin foto super, O'na sormadan Avatar olarak degistirilmesini teklif ediyorum.
P.S: Bide bizi yolladiktan sonra Alacati'da neler oldugunu bir ogrenebilsek?
WishMeiman
Reis masada iyidik hani) bak alacati icin tek bilgi kaynağın benim ona göre sonra Çek kızları filan,Mei'ye bunları anlatacak kadar ingilizcem var:P oppaaaa
Gercekten cok guzel bi organizasyondu. Cok cabuk bir sekilde organize edilmesi ve herkesinde kendini ayarlayip katilmasi ayri bir guzellik katti. Ins en kisa zamanda bir organizasyon daha yapariz.
Yorum Yap