Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20 Ekim 2014 MCTR Go Kart Turnuvası
Çöküş
X
-
yarın ofisten geç çıkacağım arkadaşlar bende gelemiyorum. maslaktan 2. köprüden yetişmem çok zor olur.
-
Ekliyorum seco, direksiyonuna bagliAslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaz benide plan değişti kupanıza talibim
Bir yorum yaz:
-
Ben gelicektim abi ancak Salı günü sınav çıktı malum hazırlık
O yüzden gelemeyeceğim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bugun kategorileri belirlicez, baska gelmek isteyen veya gelemicek olan var mi?
Bir yorum yaz:
-
Abi seni bi onceki konuda yazmistim buraya da yazdim gelirsin diyeAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok ilginctirki benim ismim yazilmis ama gelecegimden benim bile haberim yok
bide baska planim oldugu icin konuyu acip okumamistim bile. Neyse madem Doa kardesimiz yazmis seve seve gelirim tabiki.
Bir yorum yaz:
-
Cok ilginctirki benim ismim yazilmis ama gelecegimden benim bile haberim yok
bide baska planim oldugu icin konuyu acip okumamistim bile. Neyse madem Doa kardesimiz yazmis seve seve gelirim tabiki.
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
İddaali rakip ariyor vallaAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElidor güzeli kerem mi
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem birincilik kupasina goz dikti, ama benim favorim hala ahmet erden
Elidor güzeli kerem miAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar listeye adini yazdirmis olup gelemeyen var mi ?
Listeyi son kez guncelleyelim lutfen...
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar listeye adini yazdirmis olup gelemeyen var mi ?
Listeyi son kez guncelleyelim lutfen...
Bir yorum yaz:
-
Kerem birincilik kupasina goz dikti, ama benim favorim hala ahmet erden
Bir yorum yaz:
-
Bu arada belirtmeyi unutmusum, kisi basi min. 20dk binilecek, finale cikanlar extra 20dk daha binmeye hak kazanicak
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: