[/SIZE]
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20 Ekim 2014 MCTR Go Kart Turnuvası
Çöküş
X
-
Tabii ki gelebilirsin bekliyoruz bu arada cerceveyi de getirebilirsin hattaAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende gelebilirmiyim
yetişmeye çalışacağım.....
haydi görüşürüz
Bir yorum yaz:
-
EkliyorumAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar listeye Mustafa Okurlu arkadaşımızı da dahil edebilir miyiz?
Fu4885 +2 de yazabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar listeye Mustafa Okurlu arkadaşımızı da dahil edebilir miyiz?
Fu4885 +2 de yazabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Erken gelebilirsem bana uyar. Zaten akşam yemeğini biyerde yemem lazım.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz de erken gecmeyi dusunuyoruz, o tarafta akasya avm var, midpointte oturup biseyler icebiliriz
Bir yorum yaz:
-
Biz de erken gecmeyi dusunuyoruz, o tarafta akasya avm var, midpointte oturup biseyler icebiliriz
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar beylikduzunden 6 gibi cikicam. Erken gelirsem varmi toplasilan biyer?
Bir yorum yaz:
-
Yenikapi'dan feribotla da gelebilirsiniz. O saatlerde yogunluk azaliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
21.00'a kadar hayli hayli yetişebilirsiniz arkadaşlar..
Saat 20.00'dan sonra köprü açılıyor ...
Bir yorum yaz:
-
bende aynı dertten kahroluyorum.Bende Yeşilköy'den çıkıp gelmem gerek..
nasıl olcek
Bir yorum yaz:
-
Yetisirsin saat 9a Serkancim.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryarın ofisten geç çıkacağım arkadaşlar bende gelemiyorum. maslaktan 2. köprüden yetişmem çok zor olur.
Bir yorum yaz:
-
Saat 21.00'e aldık bu yuzden ama sen bilirsin..Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryarın ofisten geç çıkacağım arkadaşlar bende gelemiyorum. maslaktan 2. köprüden yetişmem çok zor olur.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: