Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20 Ekim 2014 MCTR Go Kart Turnuvası
Çöküş
X
-
Dün geçirdiğim kazadan dolayı gelemedim her zamanki gibi organizatörlerimiz yapmış yapacağını
-
Furkan'ın Angels larımız ile mücadelesi bir harikaydı gerçektenAslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu arada angels larımıza helal olsun çok tehlikeliler yolda yan yana gelmek istemem
Bir yorum yaz:
-

Bu organizasyonun yapılmasında öncülük eden ve gerçekleştiren Doğa Arene ve Kekutşye çok tesekkurler. Hersey mukemmeldi, mekan sahibi Murat bey mukemmel bir insan Anadolu yakası toplanma yerimiz belli oldu
Bir yorum yaz:
-
Organizatörlere teşekkürler. Kupayı alan arkadaşlara tebrikler. Çok iyi stres attık. Devamını bekleriz ama pazar günleri olursa çok daha iyi olur.
Bir yorum yaz:
-
yahu şu tafik muhabbetinden katılamadım ,
süper keyifli geçmiştir...
kupa alan arkadaşlarıda tebrik ederim
gelecek organizasyonlarda görüşmek üzere..
Bir yorum yaz:
-
yorgunluktan ölüyorum ama çok eğlenceli oldu herkese teşekkürler bu arada angels larımıza helal olsun çok tehlikeliler yolda yan yana gelmek istemem
Bir yorum yaz:
-
Ahmetin muthis sol ayagi ezber bozdu. Frende takili kaldi galiba ustacimAslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerçekten güzel bi organizasyon du emeği geçenlere Teşekkürler tekrarı olursa kupalara talibiz acemiligimize geldi kazananları da tebrik ederiz
Bir yorum yaz:
-
Bu guzel organizasyonda emegi gecen herkese tesekkurler gelen herkesin ayagina saglik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Cok guzel bir organizasyon oldu, gelen herkese tesekkurler, sampiyonlarimizi tebrik ediyorum
Bir yorum yaz:
-
Bende yetismeye calisicam yoldayim bi ihtimal ilk gruba yetisemem
Bir yorum yaz:
-
Aracimda sikinti vardi yetismedi baska bir aracla gelmeye calisacagim.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: