ve dinlenmek lazim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20 Ekim 2014 MCTR Go Kart Turnuvası
Çöküş
X
-
20 Ekim 2014 MCTR Go Kart Turnuvası
Bi tek benim mi her yerim agriyor
Bir yorum yaz:
-
Emegi gecen herkese ben de cok tesekkur ediyorum, guzel bir organizasyondu
Bir yorum yaz:
-
Bu arada geçmiş olsun umarım önemli bi şey yoktur yardimci olabileceğimiz bişey varsa elimizden geleni yaparizAslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün geçirdiğim kazadan dolayı gelemedim her zamanki gibi organizatörlerimiz yapmış yapacağını
Bir yorum yaz:
-
Kerem rejime başla şimdiden kiloları esitleyemezsek müthiş sol ayağım a Kum torbası baglayip geçicem seni kekuticim☺☺☺
Bir yorum yaz:
-
Serbest turda keremden iyi suren var abiAslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGaz pedalı da solda olaydı iyiydi:☺☺☺
Organizasyon dan sonra 10 dk.lık bi tur daha attık müthiş sol ayağım la yaptığım süre 11.5 di kekuticim bir sonraki go kart turnuvası için burdan sana meydan okuyorum 😡
Bir yorum yaz:
-
Gaz pedalı da solda olaydı iyiydi:☺☺☺Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhmetin muthis sol ayagi ezber bozdu. Frende takili kaldi galiba ustacim
Organizasyon dan sonra 10 dk.lık bi tur daha attık müthiş sol ayağım la yaptığım süre 11.5 di kekuticim bir sonraki go kart turnuvası için burdan sana meydan okuyorum 😡
Bir yorum yaz:
-
HahahahahahaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNdg az kalsin uye sayimizi azaltiyordu :P
Bir yorum yaz:
-
Ndg az kalsin uye sayimizi azaltiyordu :PAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFurkan gercekten cok iyi mucadele etti
hahahahahaha
Bir yorum yaz:
-
Gecmis olsun...Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaolun bende önemli birşey yok çok şükür
Bir yorum yaz:
-
Furkan gercekten cok iyi mucadele ettiAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFurkan'ın Angels larımız ile mücadelesi bir harikaydı gerçekten
hahahahahaha
Bir yorum yaz:
-
Ellerinize sağlık süper org olmuş
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Geçmiş olsun Onur, umarım ciddi bir şey yoktur ..Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün geçirdiğim kazadan dolayı gelemedim her zamanki gibi organizatörlerimiz yapmış yapacağını
Bir yorum yaz:
-
Gecmis olsun umarimiz sende birsey yoktur.Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün geçirdiğim kazadan dolayı gelemedim her zamanki gibi organizatörlerimiz yapmış yapacağını
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: