Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ataköy de evet ama neredeyse eminim diyebilirim çünkü özel plaka sanıp nil mi acaba diye bayan mı diye baktım aracın içine fakat erkek görünce tanımadığım için tepki vermedim belki son rakamımı karıştırıyorum 😳
    34 HBG 35

Yorum Yap

Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ataköy de evet ama neredeyse eminim diyebilirim çünkü özel plaka sanıp nil mi acaba diye bayan mı diye baktım aracın içine fakat erkek görünce tanımadığım için tepki vermedim belki son rakamımı karıştırıyorum 😳
      Ataköye gitmeyeli gerçekten çok oldu.. 1-2 yıl diyebilirim.. Heralde farklıydı sonu! Bizim araba bu..

ImageUploadedByTapatalk1387966592.583581.jpg

tooncay
      34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Belkide sonu 85 dı ama mininin rengi dahil aynıydı,çünkü sonuda doğum yılı gibi 84 yada 85 di, demekki farklı biri,tuh bende clubden biri ile denk gelmişim diye sevinmiştim biran ama artık kısmet Sizde Güle güle kullanın mininizi çok güzel Maşallah
        34 HBG 35

Yorum Yap

24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi

Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Belkide sonu 85 dı ama mininin rengi dahil aynıydı,çünkü sonuda doğum yılı gibi 84 yada 85 di, demekki farklı biri,tuh bende clubden biri ile denk gelmişim diye sevinmiştim biran ama artık kısmet Sizde Güle güle kullanın mininizi çok güzel Maşallah
          Başka zaman artık..
          Teşekkür ederm.. Siz de öle!

tooncay

Yorum Yap

Tooncaaay yakalandiii napiyodun olm sen atakoyde bakiyim??

Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Ataköye gitmeyeli gerçekten çok oldu.. 1-2 yıl diyebilirim.. Heralde farklıydı sonu! Bizim araba bu..

[ATTACH]3189[/ATTACH]

tooncay

Yorum Yap

Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Tooncaaay yakalandiii napiyodun olm sen atakoyde bakiyim??
              Hemen sat beni zaten!! Hani oraya seni götürdüğümü kimsenin bilmemesi gerekiyodu?!

tooncay

Yorum Yap

Beyler ayip, insan haber verirdi en azindan. Bende gelirdim.

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Hahaha pot kırıp ortalığı karıştırdım sanırım Afedersin Tooncay Arkadaşlar tam yer bildirimi yapmam gerekirse Ataköy plus a giden yoldaydım
                  34 HBG 35

Yorum Yap

Olm iyi ki bi rejim yapiyosun bu kadar da gizlenmeye gerek yok ki alt tarafi gelikte doner yedik geldik
                    Ama yakalandin artik sen de modaya uy istifa et Sileye gozleme yemeye gidelim!!

Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Hemen sat beni zaten!! Hani oraya seni götürdüğümü kimsenin bilmemesi gerekiyodu?!

tooncay

Yorum Yap

Bu arada Arkadaslar herseke cok tesekkurler yorgunlugun keyiflisi de harika oluyor!!!!

Yorum Yap

Ya istanbul çok imrendiriyor Bursalılar olarak da bişiler yapmak gerek ufak çaplı bi tanışma buluşması yapsak süper olacak

Yorum Yap

Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Ya istanbul çok imrendiriyor Bursalılar olarak da bişiler yapmak gerek ufak çaplı bi tanışma buluşması yapsak süper olacak
                          Ocak 7 sinden sonra yaparsanız ben katılabilirim hem tanışmış oluruz.
                          Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Ben haala ısrarla uludağ yapalım diyorum
                            sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
                            34ANL60

Yorum Yap

[SIZE=2]Ben daha basmadim arabayı evereste bile çıkarım birşeyler olsun yeter [/SIZE]
                              Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Ben haala ısrarla uludağ yapalım diyorum

Yorum Yap

Bas keke bas

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X