Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Haha tammdr müsaitlik durumumuza göre ayarlayalım bşiler ozaman. Whatsappdan merte yazıyorm şimdi ortak bi konuşma açalım gelmek isteyen arkadaşların olduğu. Katılımları bekliyoruz
Madem uludağ eventi zor görünüyor müsait olan arkadaşlarla ayarlayıp günübirlik kartepe yapsak varmıdır gelebilcek arkadaşlar? bgn giden bi arkadaşma sordum yol tamamen açıkmış havada güneşliyken tam zamanı aslında..
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Kar dag tas eventlerine HH katilir ama dublor kullanir
Valla dediğim gibi yol açıkmış ben yinede yanıma zincir alırım eğerki gidilerse ama asıl amaç dağa çıkmak kayak yapmak. Arkadaşımın koyduğu fotoğrafı görünce şuan atlayıp gidesim geldi
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Kar dag tas eventlerine HH katilir ama dublor kullanir
Madem uludağ eventi zor görünüyor müsait olan arkadaşlarla ayarlayıp günübirlik kartepe yapsak varmıdır gelebilcek arkadaşlar? bgn giden bi arkadaşma sordum yol tamamen açıkmış havada güneşliyken tam zamanı aslında..
Ben 13 16 haziran arası mykonos da olucam isteyen varsa gelin takılalım İlla ki MINI lerle gidicez diye birsey yok herhalde MINIClubTR Bulusma Hatırası çerçevemizi alır gideriz hehe
Aslı batubility tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Yunanistani passion yapti ozentilk olur daha da ilerideki bi ulke olsun
34 BE 1968
Ben 13 16 haziran arası mykonos da olucam isteyen varsa gelin takılalım İlla ki MINI lerle gidicez diye birsey yok herhalde MINIClubTR Bulusma Hatırası çerçevemizi alır gideriz hehe
Bir yorum yaz: