Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
mehmetdeniz
24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada anadoludan geçicek arkadaş var mı bi kaç araba beraber gidersek daha iyi olur... Birlikten kuvvet doğar misali
Kozyatağından çıkış
Yorum Yap
-
4eva
Aynen 3 araba cikiyoruz ve kirmizimiz eksik Anil benim tel 532 220 42 89 ulasirsin burdan bana.
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz 3 araba 10 gibi çıkmayı planlıyoruz
Kozyatağından çıkışAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen 3 araba cikiyoruz ve kirmizimiz eksik Anil benim tel 532 220 42 89 ulasirsin burdan bana.
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..sigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı mertsonad tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSu zelloya benide alsaniz artik
06LAM10
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı mertsonad tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanali patlatirim
06LAM10
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Biz geldik city's deyiz
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
4eva
Simdide buyuduk
Yorum Yap
-
4eva
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNerde toplanılacak? Citys de mi?
Yorum Yap
Yorum Yap