Ataköy de evet ama neredeyse eminim diyebilirim çünkü özel plaka sanıp nil mi acaba diye bayan mı diye baktım aracın içine fakat erkek görünce tanımadığım için tepki vermedim belki son rakamımı karıştırıyorum 😳
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
tooncay
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtaköy de evet ama neredeyse eminim diyebilirim çünkü özel plaka sanıp nil mi acaba diye bayan mı diye baktım aracın içine fakat erkek görünce tanımadığım için tepki vermedim belki son rakamımı karıştırıyorum 😳
ImageUploadedByTapatalk1387966592.583581.jpg
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
tooncay
24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelkide sonu 85 dı ama mininin rengi dahil aynıydı,çünkü sonuda doğum yılı gibi 84 yada 85 di, demekki farklı biri,tuh bende clubden biri ile denk gelmişim diye sevinmiştim biran ama artık kısmet Sizde Güle güle kullanın mininizi çok güzel Maşallah
Teşekkür ederm.. Siz de öle!
tooncay
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Tooncaaay yakalandiii napiyodun olm sen atakoyde bakiyim??
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtaköye gitmeyeli gerçekten çok oldu.. 1-2 yıl diyebilirim.. Heralde farklıydı sonu! Bizim araba bu..
[ATTACH]3189[/ATTACH]
tooncay
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTooncaaay yakalandiii napiyodun olm sen atakoyde bakiyim??
tooncay
Yorum Yap
-
4eva
Beyler ayip, insan haber verirdi en azindan. Bende gelirdim.
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Olm iyi ki bi rejim yapiyosun bu kadar da gizlenmeye gerek yok ki alt tarafi gelikte doner yedik geldik
Ama yakalandin artik sen de modaya uy istifa et Sileye gozleme yemeye gidelim!!
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHemen sat beni zaten!! Hani oraya seni götürdüğümü kimsenin bilmemesi gerekiyodu?!
tooncay
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Yorum Yap
-
Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa istanbul çok imrendiriyor Bursalılar olarak da bişiler yapmak gerek ufak çaplı bi tanışma buluşması yapsak süper olacakLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
[SIZE=2]Ben daha basmadim arabayı evereste bile çıkarım birşeyler olsun yeter [/SIZE]Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen haala ısrarla uludağ yapalım diyorum
Yorum Yap
-
4eva
Bas keke bas
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
Yorum Yap