Valla işin esprisi aslında iskender yemek. Hazır gelmişken bir iskender yemek lazım mekanında diye düşünüyorum ama park sıkıntısı vs. var diyorsanız bilemem. Hiç mi park yeri duzgun kebepçı yok ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24/11/13 -MCTR - Bursa
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
Ben yokum arkadaslar ne yazık ki. siz iyi eglenceler simdiden. dikkatli gidin gelin, yolda kapısmaya falan kalkmayın.
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı göstermal basık değilse sıkıntı yok
iskender mi, kendir pişir kendin ye mi karar verdik mi ?Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla işin esprisi aslında iskender yemek. Hazır gelmişken bir iskender yemek lazım mekanında diye düşünüyorum ama park sıkıntısı vs. var diyorsanız bilemem. Hiç mi park yeri duzgun kebepçı yok ?
Ille de olsun diye tutturamam tabi ama, gonlumuzden gecen bu
Yorum Yap
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla işin esprisi aslında iskender yemek. Hazır gelmişken bir iskender yemek lazım mekanında diye düşünüyorum ama park sıkıntısı vs. var diyorsanız bilemem. Hiç mi park yeri duzgun kebepçı yok ?
Yorum Yap
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKar yoksa eger her turlu cikarim cok guzel fotolar cekebiliriz
Yorum Yap
-
4eva
Uludag beni daha cok cezbetti ama iskenderde yiyelim hic olmazsa 1 saat ayiralim yemek icin yol ustunde biyerde.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Valla dag isini yaza dogru yapmak mantikli geliyor.. Sehir ici turunu fazla yapalim onun yerine bence daha iyi.. Dagda vakit kaybi yasariz diyr dusunuyorum
Ek olarak basik araclar sikinti yasar o yolda1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Berna
Bende dagda guzel bir yerde daha cok vakit gecirme taraftariyim sehir ici trafiginde vakit kaybedene kadar konusarak zaman gecirmeyi tercih ederim motorla bile baya darlandigimiz bir yolculugumuz olmustu cunku sehir içinde
Yorum Yap
-
brnx2
Çok sıkılgansınız Berna hanım
Bu arada ben Bursa'da şehir içinde gezme olayına karşıyım zaten, bildiğin trafik oluyor vede başka şehirde 10 araba kıç kıça gitmeye çalışmak yerine günümüzü sohbet ederek geçirsek daha iyi olabilir sanki.
İskender - Uludağ konusunda da vekaletim hanımda ve Alen'de ben uyarım herşeye
Yorum Yap
Yorum Yap