Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24/11/13 -MCTR - Bursa
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİskenderden vazgeçildiyse ben Sarıalanda yer araştırmaya başlayayım gerçi en meşhuru Palabıyık ama bir fiyat alayım diğer yerlerden de.
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslinda Iskender yemeden donmek olmaz ama benim merkezi bi yerde bildigim onunde surekli kuyruk olan bir yer var araba koyacak yer de yok, siz anlamissinizdir yeri Arap Sukru muydu neydi onun oralarda ana cadde ustunde soldaydi galiba. O tip kusursuz lezzetli ama park sorunu da olmayan bir yer var mi?
Şuan, lezzetli ve park sıkıntısı olmayan bir yer düşündüğümde aklıma İskender'in ASmerkez şubesi geliyor, Bursa' nın girişinde ama sizin geliş saatiniz öğle yemeği için erken olabilir
Yorum Yap
-
jansut
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUludağ Kebapçısından bahsediyorsunuz ama dediğiniz gibi otopark büyük sıkıntı.
Şuan, lezzetli ve park sıkıntısı olmayan bir yer düşündüğümde aklıma İskender'in ASmerkez şubesi geliyor, Bursa' nın girişinde ama sizin geliş saatiniz öğle yemeği için erken olabilir
Kent Meydanı'nın dış tarafındaki Uludağ Kebapçısına gidilse, avm'nin otoparkı yok mu peki? Belki böyle çözebiliriz iskender-park sorununu
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Yorum Yap
-
4eva
Listeye tekrar baktim da Istanbul 'dan giden toplamda 10 araba olacagiz herhalde. Halbuki boyle guzel bir organizasyonda katilimin yuksek olmasini beklerdim bende.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterListeye tekrar baktim da Istanbul 'dan giden toplamda 10 araba olacagiz herhalde. Halbuki boyle guzel bir organizasyonda katilimin yuksek olmasini beklerdim bende.
Yorum Yap
-
4eva
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeyler yollar nasıl Bursa içerisinde. Basık araç zorlanır mı Bursa 'da oturan arkadaşlar bir bilgi verirse sevinirim.
Arac boyle olmadigi surece sikinti yok kardesim
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://youtu.be/JxsxXF1qdk0
Arac boyle olmadigi surece sikinti yok kardesim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
No It Doesn't Come Off !
insta; mertuzunoglu
snapchat; mrtuzunoglu
Yorum Yap
-
4eva
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanım dondu tamamdır fikir verdi sağolasın
Yorum Yap
Yorum Yap