Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24/11/13 -MCTR - Bursa
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ya arkadas buyuk keyifliydi gercekten. Gelen herkese cok tesekkurler. Hos sohbet kazasiz belasiz yol maceramiz cok sukur. Telsiz muhabbeti falan gayet guzeldi. Bursa ekibine cok tesekkur ederi bizi cok iyi agirladilar. Hepsi de birbirinden degerli, temiz yuzlu insanlar. Yemeklerin hepsi lezzetliydi mekan secimi de cok iyi olmus. Haydi bakalim fotolar gelsin artik genclersss
-
Misafir cevap verdiHerkese teşekkürler! Çooook güzel bir gündü!! Görüşmek üzere..
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYok boyle bi etkinlik yeaa..
yol zello ile bi baska oluo
kahkahalar selale oldu
bursa ekibine yurekten sevgiler. Sagolsunlar hepsi pirlanta gibi insanlar.. en kisa zamanda istanbul a bekliyoruz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Harika bi gundu.. Ilk Bulusmamiz gercekten cok ama cok keyif vericiydi.. Muthis guzel yolculuk yaptik zello muhabbetlerimizde bombaydi..
Katilan tum dostlara ve bize ev sahipligi yapan MCTR Bursa ekibi Umut, Turgay, Ergun, Deniz hepinize sonsuz tesekkurler
Fotolar icin yeni konu aciyorum gelsin Fotolar
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
1'er dilim borek atariz ya, iskenderin yeri ayri midede
Sabah gorusuruz millet, uykunuzu iyi alin
Bir yorum yaz:
-
8.50de opet kekuti?! 9da pendik idoda checkin yapces!!!Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSabah 9 da mitoti ile Opetteyiz
Bir yorum yaz:
-
Hepinize iyi yolculuklar arkadaslar. Dikkatli gidin gelin, bol bol da eglenin
HK @ Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
ahahah özdilek'in su böreği iyidir harbiden
ama bu seferde iskendere yer kalmazmış
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAlen 50 metre kala ara biziAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbiz berna ve ve baranla yesilkoyde bulusup kartala gelecegiz.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBnce kendinizi iskendere saklayin derim ben
)
Bir yorum yaz:
-
üzgünüm ben gelemiyorum. kuzenlerim geldi uzak mesafeden
tüh promo bileti iptal ettiremiyormuşuz
Bir yorum yaz:
-
Mola yerimiz ozdilek orada WC-sigara olacak o sirada hallederisAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBursali arkadaslarim var yanimda da Özdilek'te mutlaka su boregi ye, mutlaka ye, illa ye diye israr ediyorlar
Mola sirasinda bi tadimlik ayarlayalim aklimizda olsun
Ps. MCTR etkinlikleri yuzunden cok kilo aldim yeaa
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: