Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
İskenderden vazgeçildiyse ben Sarıalanda yer araştırmaya başlayayım gerçi en meşhuru Palabıyık ama bir fiyat alayım diğer yerlerden de.
Aslinda Iskender yemeden donmek olmaz ama benim merkezi bi yerde bildigim onunde surekli kuyruk olan bir yer var araba koyacak yer de yok, siz anlamissinizdir yeri Arap Sukru muydu neydi onun oralarda ana cadde ustunde soldaydi galiba. O tip kusursuz lezzetli ama park sorunu da olmayan bir yer var mi?
Aslinda Iskender yemeden donmek olmaz ama benim merkezi bi yerde bildigim onunde surekli kuyruk olan bir yer var araba koyacak yer de yok, siz anlamissinizdir yeri Arap Sukru muydu neydi onun oralarda ana cadde ustunde soldaydi galiba. O tip kusursuz lezzetli ama park sorunu da olmayan bir yer var mi?
Uludağ Kebapçısından bahsediyorsunuz ama dediğiniz gibi otopark büyük sıkıntı.
Şuan, lezzetli ve park sıkıntısı olmayan bir yer düşündüğümde aklıma İskender'in ASmerkez şubesi geliyor, Bursa' nın girişinde ama sizin geliş saatiniz öğle yemeği için erken olabilir
Uludağ Kebapçısından bahsediyorsunuz ama dediğiniz gibi otopark büyük sıkıntı.
Şuan, lezzetli ve park sıkıntısı olmayan bir yer düşündüğümde aklıma İskender'in ASmerkez şubesi geliyor, Bursa' nın girişinde ama sizin geliş saatiniz öğle yemeği için erken olabilir
Kent Meydanı'nın dış tarafındaki Uludağ Kebapçısına gidilse, avm'nin otoparkı yok mu peki? Belki böyle çözebiliriz iskender-park sorununu
Listeye tekrar baktim da Istanbul 'dan giden toplamda 10 araba olacagiz herhalde. Halbuki boyle guzel bir organizasyonda katilimin yuksek olmasini beklerdim bende.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Listeye tekrar baktim da Istanbul 'dan giden toplamda 10 araba olacagiz herhalde. Halbuki boyle guzel bir organizasyonda katilimin yuksek olmasini beklerdim bende.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap