Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• MIKAIL
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Biz de geldiginiz icin cok tesekkur ederiz, mekan bizim yıllardır ailelerimizle gittigimiz bir yer o yüzden orayı secmistik yemekleri begenmemenize üzüldük.
    mekan,konum,ilgi.. hersey cok guzeldi..
    sadece benim memleketim kilis.. bizim mutfagimiz cok iyi oldugu icin. acaba ben mi cok sey istiyorum:S
    yinede olsun. teşşekürler hersey icin...

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    cidden cok guzeldi, bir otomobil'in hayatıma bu kadar guzel insanı sokacagını asla tahmin edemezdim.
    Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    herkese cok teşekkürler.. cok basarılı bir org.du.. emeği gecen herkes e teşekkürler. sadece yemekler hic guzel degildi hicbirsey yiyemedim.. salata ve borek harıc...
    ama beraber olmak beraber kucuk bir surus yapmak, cok keyifliydi... tunelde r53 lu borla lı arkadasın sesine hasta oldumm... allah kimseye kaza bela vermesin. cok güzel araclarınız var.. masallah..
    Mikail henüz birkaç gündür aramızda olmana rağmen bugün ki katılımın için çok teşekkür ederiz yiyecekler konusunda üzüldüm bizim heyecanımız gibi mekan çalışanlarıda heyecanlandı heralde grubu görünce tünel konusunda sevindim

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    cidden cok guzeldi, bir otomobil'in hayatıma bu kadar guzel insanı sokacagını asla tahmin edemezdim.
    Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [ATTACH=CONFIG]1238[/ATTACH]

buda benden
    Çok güzel bi kare mertcan süpersin.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Oncelikle katilim saglayan herkesin ayagina saglik.. iste boyle sicak kanli MINImalistler gorunce insan seviniyor.. boyle bi ailenin mensubu oldugum icin cok mutluyum.. Antalyadan usenmeyip kalkip gelen NIHAT'a sonsuz tesekkurler.. Farkli bi sehirden katilimci oldugunda bulusmalar cok daha keyifli oluyor.. Bizde insallah Antalyaya gideriz ziyarete

ps1. profesyonel makinelerin coklugunu gorunce utu ile foto cekmek pek hos olmayacagindan bende fazla ise yarar foto yok.
    olanlari ayiklayip ayiklayip paylasirim..
    kolajlanmislar instagramda (nazlidenizgul / #miniclubtr)

ps2. coluk cocugu bahane edenlere bugun guzel ornek olan Sander abimiz ve assolist AlenC. yi kutluyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Kurduğunuz cümlelerinize sonuna kadar katılıyorumm

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    herkese cok teşekkürler.. cok basarılı bir org.du.. emeği gecen herkes e teşekkürler. sadece yemekler hic guzel degildi hicbirsey yiyemedim.. salata ve borek harıc...
    ama beraber olmak beraber kucuk bir surus yapmak, cok keyifliydi... tunelde r53 lu borla lı arkadasın sesine hasta oldumm... allah kimseye kaza bela vermesin. cok güzel araclarınız var.. masallah..
    Biz de geldiginiz icin cok tesekkur ederiz, mekan bizim yıllardır ailelerimizle gittigimiz bir yer o yüzden orayı secmistik yemekleri begenmemenize üzüldük.

Bir yorum yaz:

• MIKAIL
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    herkes bu seslerin benim arabadan çıktığını zannedecek hehehe
    Kimden cıktıgını ben de anlamadım aslına bakarsan)

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bu da tuneldeyken benim telefonla sesleri kaydetmek adına cektigim video
    herkes bu seslerin benim arabadan çıktığını zannedecek hehehe

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bu da tuneldeyken benim telefonla sesleri kaydetmek adına cektigim video

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    günün anlam ve önemini belirleyip ne kadar güzel bir aktivite olduğunu açıklayan cümle bu olsa gerek..

Bir yorum yaz:

• katakunti
    yanıtladı
    Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [ATTACH=CONFIG]1238[/ATTACH]

buda benden
    Kadrajda direk ben varim ) yayinda ve yapimda emegi gecenlere tesekkurler nice yillara mini clubtr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Öncelikle Organizasyonu düzenleyen Adminlere ve katılım sağlayan Mini'cilere sonsuz teşekkürler. Birde Organizasyonda çektiğimiz fotoğrafları ve videoları link koyup veya direkt olarak bu başlık altında paylaşırsanız herkes memnun olur diye düşünüyorum herkese iyi forumlar. Mini'den şaşmayın

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Sanırım ne kadar kalabalık oldugumuz bu videodan anlasılır. Simdiı Upload ettim birazdan acılır video.

Bir yorum yaz:

• MCS
    yanıtladı
    935139_10151658995250309_323977969_n.jpg

buda benden

Bir yorum yaz:

• kramp
    yanıtladı
    Güzel bir organizasyondu emegi geçen herkese teşekkürler. forumdan tanıdıgım ama yüzyüze tanışmadıgım bir çok kişi ile tanışmak da hoş oldu.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X