Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    cidden cok guzeldi, bir otomobil'in hayatıma bu kadar guzel insanı sokacagını asla tahmin edemezdim.
    günün anlam ve önemini belirleyip ne kadar güzel bir aktivite olduğunu açıklayan cümle bu olsa gerek..

Yorum Yap

Bu da tuneldeyken benim telefonla sesleri kaydetmek adına cektigim video

Yorum Yap

Bu da tuneldeyken benim telefonla sesleri kaydetmek adına cektigim video
        herkes bu seslerin benim arabadan çıktığını zannedecek hehehe

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          herkes bu seslerin benim arabadan çıktığını zannedecek hehehe
          Kimden cıktıgını ben de anlamadım aslına bakarsan)

Yorum Yap

herkese cok teşekkürler.. cok basarılı bir org.du.. emeği gecen herkes e teşekkürler. sadece yemekler hic guzel degildi hicbirsey yiyemedim.. salata ve borek harıc...
            ama beraber olmak beraber kucuk bir surus yapmak, cok keyifliydi... tunelde r53 lu borla lı arkadasın sesine hasta oldumm... allah kimseye kaza bela vermesin. cok güzel araclarınız var.. masallah..

Yorum Yap

Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              herkese cok teşekkürler.. cok basarılı bir org.du.. emeği gecen herkes e teşekkürler. sadece yemekler hic guzel degildi hicbirsey yiyemedim.. salata ve borek harıc...
              ama beraber olmak beraber kucuk bir surus yapmak, cok keyifliydi... tunelde r53 lu borla lı arkadasın sesine hasta oldumm... allah kimseye kaza bela vermesin. cok güzel araclarınız var.. masallah..
              Biz de geldiginiz icin cok tesekkur ederiz, mekan bizim yıllardır ailelerimizle gittigimiz bir yer o yüzden orayı secmistik yemekleri begenmemenize üzüldük.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

cidden cok guzeldi, bir otomobil'in hayatıma bu kadar guzel insanı sokacagını asla tahmin edemezdim.
                Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Oncelikle katilim saglayan herkesin ayagina saglik.. iste boyle sicak kanli MINImalistler gorunce insan seviniyor.. boyle bi ailenin mensubu oldugum icin cok mutluyum.. Antalyadan usenmeyip kalkip gelen NIHAT'a sonsuz tesekkurler.. Farkli bi sehirden katilimci oldugunda bulusmalar cok daha keyifli oluyor.. Bizde insallah Antalyaya gideriz ziyarete

ps1. profesyonel makinelerin coklugunu gorunce utu ile foto cekmek pek hos olmayacagindan bende fazla ise yarar foto yok.
                olanlari ayiklayip ayiklayip paylasirim..
                kolajlanmislar instagramda (nazlidenizgul / #miniclubtr)

ps2. coluk cocugu bahane edenlere bugun guzel ornek olan Sander abimiz ve assolist AlenC. yi kutluyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                Kurduğunuz cümlelerinize sonuna kadar katılıyorumm
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  [ATTACH=CONFIG]1238[/ATTACH]

buda benden
                  Çok güzel bi kare mertcan süpersin.
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Mikail henüz birkaç gündür aramızda olmana rağmen bugün ki katılımın için çok teşekkür ederiz yiyecekler konusunda üzüldüm bizim heyecanımız gibi mekan çalışanlarıda heyecanlandı heralde grubu görünce tünel konusunda sevindim
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Biz de geldiginiz icin cok tesekkur ederiz, mekan bizim yıllardır ailelerimizle gittigimiz bir yer o yüzden orayı secmistik yemekleri begenmemenize üzüldük.
                      mekan,konum,ilgi.. hersey cok guzeldi..
                      sadece benim memleketim kilis.. bizim mutfagimiz cok iyi oldugu icin. acaba ben mi cok sey istiyorum:S
                      yinede olsun. teşşekürler hersey icin...

Yorum Yap

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Mikail henüz birkaç gündür aramızda olmana rağmen bugün ki katılımın için çok teşekkür ederiz yiyecekler konusunda üzüldüm bizim heyecanımız gibi mekan çalışanlarıda heyecanlandı heralde grubu görünce tünel konusunda sevindim
                          rica ederim
                          bu kadar kaliteli bir toplumla karşılaşıcagımı zannetmiyordum. ama yanılmısım.
                          butun org. ve spontele bulusmalarda gorusmek dileğiyle...

Yorum Yap

mini.jpgmini2.jpgmini3.jpgmini.jpg

Yorum Yap

O kadar kalabalıklarda yemek vs sıkıntısı çok normal...yemek bahane tanıştık biraraya geldık hayatımızda bu da güzel bır anı oldu bundan güzel bir şey mi var sizi antalya'ya beklıyorum toplanın gelin sizi ete doyuracağım gökhanım tüneldekı go-pro kaydını bı eklesen

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                O kadar kalabalıklarda yemek vs sıkıntısı çok normal...yemek bahane tanıştık biraraya geldık hayatımızda bu da güzel bır anı oldu bundan güzel bir şey mi var sizi antalya'ya beklıyorum toplanın gelin sizi ete doyuracağım gökhanım tüneldekı go-pro kaydını bı eklesen
                                Kesip biçilmesi lazım onunla uğraşıyorum
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X