Buradan devam edelim arkadaşlar 1. Yılımızı doldurduğumuz bugün beraberliğimizin bukadar büyük olduğunu görmek beni çok mutlu etti herkese çok teşekkür ediyorum .
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.
Çöküş
X
-
Ozanbalta
cidden cok guzeldi, bir otomobil'in hayatıma bu kadar guzel insanı sokacagını asla tahmin edemezdim.
Yorum Yap
-
Oncelikle katilim saglayan herkesin ayagina saglik.. iste boyle sicak kanli MINImalistler gorunce insan seviniyor.. boyle bi ailenin mensubu oldugum icin cok mutluyum.. Antalyadan usenmeyip kalkip gelen NIHAT'a sonsuz tesekkurler.. Farkli bi sehirden katilimci oldugunda bulusmalar cok daha keyifli oluyor.. Bizde insallah Antalyaya gideriz ziyarete
ps1. profesyonel makinelerin coklugunu gorunce utu ile foto cekmek pek hos olmayacagindan bende fazla ise yarar foto yok.
olanlari ayiklayip ayiklayip paylasirim..
kolajlanmislar instagramda (nazlidenizgul / #miniclubtr)
ps2. coluk cocugu bahane edenlere bugun guzel ornek olan Sander abimiz ve assolist AlenC. yi kutluyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Öncelikle Organizasyonu düzenleyen Adminlere ve katılım sağlayan Mini'cilere sonsuz teşekkürler. Birde Organizasyonda çektiğimiz fotoğrafları ve videoları link koyup veya direkt olarak bu başlık altında paylaşırsanız herkes memnun olur diye düşünüyorum herkese iyi forumlar. Mini'den şaşmayın
Yorum Yap
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]1238[/ATTACH]
buda benden
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap