Benim araba les
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSize bisey demicem. :-(
Benim pacaliklar? :-(
Wishbutunhayallersuyadustuman
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim suanda evimin bas köşesinde duruyokar inan araba bulabilseydim sabah getiricektim sana. Benim emektar da çalışmıyo birkaç gündür( vosvos) kusurabakma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkez bezi ile gelsin, ekibin toplanmasini beklerken silinip paklanilir azicik...
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abi benimkine basincli makine de lazim
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw forum bornova gibi bir yerde yikamaci olmaz mi? Acan kose walla
Vermek istemiyorlarmis..
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiyah bizi gazetelere TV'lere cikarticak siz les arabalarla geliosunuz..
ayip yahu..
ben 7de kalkip gidicem diorm yikamaya
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrtada benim yanımda yer alacak gioarmani
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı günalp tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar maalesef katılamıyrm birsonrakine söz yanınızdayım..
Yorum Yap
-
Asil Yıldırım
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw forum bornova gibi bir yerde yikamaci olmaz mi? Acan kose walla
Yorum Yap
Yorum Yap