Sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.benim bir bayan ve bir erkek arkadaşım gelecek.sohbet konusunda sıkıntı yok,araba muhabbetinde de varım ben
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeni hep simav bastan cikartiyor yaa ))
yine de pazar gunu feci yiycez, bastan soyliyimMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYiyip iccekaek salihliye gidelimmm
Baskan napiosun yaa? Uyudun mu? Ne var ne yok?
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de esimle gelmek isterdim ama miniye binmiyor
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYawas gidices, yine gelmez mi?
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHem bir cadi kizim var birakacak yer yok, hem de donuste basimin etini yer
Isteyen istedigi saatte donsun diye dedim senin hanim benim hanimla döner, ben seninle gelirim )
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUfakligi ayarlayabilirsek getiririm o zaman
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSirince diyoruz aloooo
Baskan napiosun yaa? Uyudun mu? Ne var ne yok?
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz sonerle cesmeye gidelim dedik nerde yiycez onuda kararlastiralim ...
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnur ve Esi haberli, aksama tekrar ariyacaklar eger gelecekler ise...
P.S: Ne ka destek, o ka az mazaret... Yardim beyler... Ozledik 'Rafet El Onur ve Aiesini'
Wishgeckaldimbugeceonlineolmakicinman
Yorum Yap
Yorum Yap