Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdi+1 sirince
-
Şirince daha mantıklı gibi geliyor bana yeni gelecek arkadaşlar için uzak gelir diye düşündüm? Selçuk'ta çöp şiş'de var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar katilimlar olussun, Izmir cevresi icin yer onemli degil, maksat beraber olmak. VE midemizi mutlu etmek.
Toplu gitmek yok
Baska aracla gelmek yok.
Hatta sirket benzini kullanmak yok. JCW Izmir depoyu kendin doldur. :-)
Ahh yeniler cok tedirginler, bu bulusmada onlari gergin rutbesine yukseltmemiz lazim.
Gelmiş internetinsürünüyor bağlantı bugün yerlerde
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar katilimlar olussun, Izmir cevresi icin yer onemli degil, maksat beraber olmak. VE midemizi mutlu etmek.
Toplu gitmek yok
Baska aracla gelmek yok.
Hatta sirket benzini kullanmak yok. JCW Izmir depoyu kendin doldur. :-)
Ahh yeniler cok tedirginler, bu bulusmada onlari gergin rutbesine yukseltmemiz lazim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman gene yaptı yapacağını sırf ben gelmeyeyim diye bana en uzak yer neresi varsa oraya gidiosunuz.
Ps: Sen daldığın zaman ben de tekneyle kaçmazsam. Open water hesabı
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan ben şirince olsun diye söylemedim zaten sadece o an aklıma alternatif geldibu arada derin su balıkçılıkla uğraşan ( amatör- profesyonel ) var mı aranızda?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİlk 4 yaş sırasına göre ise minimum 2. Veya 3. Olmam lazım
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaslar Ayvalik mi Sirince mi?bu arada derin su balıkçılıkla uğraşan ( amatör- profesyonel ) var mı aranızda?
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar 11 Subat'ta Wishman'imizi 6 ayligina yurt disina ugurlayacagimiz icin, kendisine guzel bir gun gecirtelim derim..
3 Subat'ta AYVALIK + CUNDA kahvalti ve sonrasi bulusmasi olacak.. (Henuz kahvaltilik bir yer bilmiyorum ama en kotu balik yeriz)
Katilimlari aliyim lutfen
Ilk 4 yas sirasina gore olmak uzere (!):
Wishman + Yasemin
Ozsimav
Haktan +1
Soner
Yağcı
c@n +1
Cooperscem (?)
kaanunal +1
jcw izmir
Swissss (cizgi roman kursun siyirma efekti)
Asil
Serencebey ( En altta )
İlk 4 yaş sırasına göre ise minimum 2. Veya 3. Olmam lazım
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman gene yaptı yapacağını sırf ben gelmeyeyim diye bana en uzak yer neresi varsa oraya gidiosunuz.
Sirince'ye cevirelim istiosaniz? Cok soguk olabilir diye dusundum ben ama sorun degil. Efes'e falan gideris..
Bir yorum yaz:
-
Sirket araci ve beles benzin var. 3 kisi alabilirim, yer isterse kars olsun
Bir yorum yaz:
-
Wishman gene yaptı yapacağını sırf ben gelmeyeyim diye bana en uzak yer neresi varsa oraya gidiosunuz.
Bir yorum yaz:
-
Wishman cım cunda bana 350 km imiş. Yani gidiş dönüş 700 km. İzmirdekiler citroen corsayla falan gelecekse ben ya bisiklet ya da tekneyle gelebilirim hacışaka bir yana kıyamet kopmadı die şirinler olayını unuttuk. Keşke orası olsaydı daha rahat olurdu.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: