Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbana bana bana?!?!?!?!?!?
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan Serencebeye kac sticker göndericez?
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan Serencebeye kac sticker göndericez?
@Serencebey
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAferin Serencebey, calismalara devam
Kahve aldin mi bana?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Geliyorsan adini yaziyorum johny
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibende etkinliklerde varım sizleri tanımak isterim
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabi simdi burda yani istanbulda sanayi dedin mi maslakta otomotion var icerde burgerking ivir zivir var gordun brunch sonrasiBostanci 2-3dk mesafede carrefour var .. buralarda oto sanayiler sehir icinde kaldigindan ben bilmem o kulturu o zamana yetisemedim ihtiyaaar..
ps.bizim flashin doktoru mehmet usta bodruma yerlesmisti oradaki tamirhanesine lift kurduruyor cumartesi gunu lifteki araba ustune dusmus ezilerek can vermis.. nasil uzuldum anlatamam.. sanayi dediniz aklima geldi yine
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı Asil Yıldırım tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle herkese merhaba bugun itibariyle miniclubTR ye katılmış bulunmaktayım. Konuda Serencebey in bahsettigi gibi R59 aracımla etkinlikte bulunmak isterim.kendini önce Üyelerimiz bölümünde , aracınıda Üye garajda tanıtırsan seviniriz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Asil Yıldırım tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle herkese merhaba bugun itibariyle miniclubTR ye katılmış bulunmaktayım. Konuda Serencebey in bahsettigi gibi R59 aracımla etkinlikte bulunmak isterim.
Simdi sen benim adimi yazmadin ya bulusmada olacaklara karismiyorum haberin olsun canim bnim)
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKIZI'M, ben iciyom sana dokaniyoooo... Salata mi dedik? Piyaz o piyaz... Once MUSTEHAK, simdi PISLIK. Walla falaka gelecek 43 olacak!!!
O kadar diyon 'SANAYI & SANAYI' diye, git de bak sanayide adamlar bucuk kofteyi neyle kitik yapiyorlar?
Yardim edin a dostlar, ben baska nasil yazayim cevap?
Wishikincibahariyasarkenergenpsikolojisindegarkold umanBostanci 2-3dk mesafede carrefour var .. buralarda oto sanayiler sehir icinde kaldigindan ben bilmem o kulturu o zamana yetisemedim ihtiyaaar..
ps.bizim flashin doktoru mehmet usta bodruma yerlesmisti oradaki tamirhanesine lift kurduruyor cumartesi gunu lifteki araba ustune dusmus ezilerek can vermis.. nasil uzuldum anlatamam.. sanayi dediniz aklima geldi yine
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiÖncelikle herkese merhaba bugun itibariyle miniclubTR ye katılmış bulunmaktayım. Konuda Serencebey in bahsettigi gibi R59 aracımla etkinlikte bulunmak isterim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermidesiz salata ve yogurt bi arada olur mu vay pislik
O kadar diyon 'SANAYI & SANAYI' diye, git de bak sanayide adamlar bucuk kofteyi neyle kitik yapiyorlar?
Yardim edin a dostlar, ben baska nasil yazayim cevap?
Wishikincibahariyasarkenergenpsikolojisindegarkold uman
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: