Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
Ben aranıza Selçuk ta katılacağım malum Denizli ve Kuşadası'nda işler var. 11:30-12:00 gibi Selçuk'ta olursunuz die tahmin ediyorum. Bu arada siyahın programı gastronomi gezisi gibi olmuş
-
İzmirin sesi çıkmıyor? Konuyu hortlatalım son liste ne kaç kişi plan ne? ( hatırlatma babında)
Bir yorum yaz:
-
Mizme, Izmir zaten kucuken uzak noktada bile kalsan bulusma yeri 15 dk
ama tavsiyem 1-2 yer olabilir (Nispeten uygun fiyatli olarak)
Bulusma yerine 1 dakika olan Anemon Hotel (Ege Universitesi)
Bulusma yerine 10 dakika olan Karaca Hotel (Hilton ve Swiss Hotelin hemen yanidir)
Bir yorum yaz:
-
haktan ? ctesi aksami icin bulusma yerine yakin otel yardimci olursaniz sevinirim
2 kisi olabiliriz
birde bu bulusma ortalama kac saat surecek acaba gunu birlikmi gelsemi diye dusunuyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamamdir. son kararimiz SIRINCE.. Ilk mesaj guncellenmek uzere..
Mizme ve Siyah'i ekliyorum ve telefon numarami PM atiyorum..
Bulusma yuksek ihtimal Forum Bornova'da olacaktir. Orda 2 kare foto cekilip yola cikariz..
C@N, beni biliosun konvoy halindeyken en sakin kullanim konusunda israrciyim. yavas yavas gidecegiz nasilsa sorun olmaz diye umit ediorm?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Tamamdir. son kararimiz SIRINCE.. Ilk mesaj guncellenmek uzere..
Mizme ve Siyah'i ekliyorum ve telefon numarami PM atiyorum..
Bulusma yuksek ihtimal Forum Bornova'da olacaktir. Orda 2 kare foto cekilip yola cikariz..
C@N, beni biliosun konvoy halindeyken en sakin kullanim konusunda israrciyim. yavas yavas gidecegiz nasilsa sorun olmaz diye umit ediorm?
Bir yorum yaz:
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞirince ye eşim hiç memnun olmicak yolundan nefret ediyo
Bir yorum yaz:
-
Şirince ye eşim hiç memnun olmicak yolundan nefret ediyo😁
Bir yorum yaz:
-
ctesi aksami kalacak yer lazim bulusma noktasina yakin bir aksamlik otel bulmaya yardim ederseniz sevinirim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizim sirket arabasi dizel bi cls var napayim bende onla geleyim bari...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Sirince + 1. En azindan otoban var
Bir yorum yaz:
-
Bizim sirket arabasi dizel bi cls var napayim bende onla geleyim bari...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar katilimlar olussun, Izmir cevresi icin yer onemli degil, maksat beraber olmak. VE midemizi mutlu etmek.
Toplu gitmek yok
Baska aracla gelmek yok.
Hatta sirket benzini kullanmak yok. JCW Izmir depoyu kendin doldur. :-)
Ahh yeniler cok tedirginler, bu bulusmada onlari gergin rutbesine yukseltmemiz lazim.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: