http://www.leventspor.com/ -- 23.00 - 24.00 boş arkadaşlar diğer saatler abone ..
Aramaya devam ediyorum,
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdi22 ye uyarım valla... 1 saat 1 saattir
Bir yorum yaz:
-
uyar zaten cesıtlı semtlerden gelınecegı ıcın daha erken saatlere trafıkk ısı vs takılınır yetısılmeyebılır yer olarak neresı volkan onuda soyle bızeAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster22.00 olarak organize edelim o zaman?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSen bi gel hele öpmek kolayAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKiyamam sana ben yaa
) gel opicem..
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Kiyamam sana ben yaaAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMillet saat 23.00 bana uymaz maalesef, oradan maçı bitirip eve git duş ıvır zıvır derken saat 2'de yatış pozisyonu alırım, sabah 6.45'te kalkıp işe gittiğimi düşünürsek beni haftaiçi mazur görün katılmam mümkün görünmüyor.
) gel opicem..
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMillet saat 23.00 bana uymaz maalesef, oradan maçı bitirip eve git duş ıvır zıvır derken saat 2'de yatış pozisyonu alırım, sabah 6.45'te kalkıp işe gittiğimi düşünürsek beni haftaiçi mazur görün katılmam mümkün görünmüyor.
Bir yorum yaz:
-
Tamamdir abi sabahtan organize edip tum detaylari paylasiyor olacagim ..
Bir yorum yaz:
-
Uyar yer neresi peki ? Arkadaşlar konuya oynayacak arkadaşlar cevap yazsın lütfen havada kalmasın volkan haber bekliyoruz sendenAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYahu bir sonuçlandıramadık, hadi arkadaşlar
9 Nisan Salı 23.00 ne diyorsunuz?
Bir yorum yaz:
-
bende mac oncesi top sektirme sovu yapcem :PAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın gündüz ben sahayı alıyorum arkadaşlar haberiniz olsun
Sonrasında da bilgisini veriyor olacağım ...
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Yarın gündüz ben sahayı alıyorum arkadaşlar haberiniz olsun
Sonrasında da bilgisini veriyor olacağım ...
Bir yorum yaz:
-
Yahu bir sonuçlandıramadık, hadi arkadaşlar
9 Nisan Salı 23.00 ne diyorsunuz?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: