Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
Miniye göre yoktur ancak bmw 1 ve 3 kasa teneke jantları bulabilirsin uyumlu olucaktır.
Bir yorum yaz:
-
Erhan MINI Coutrymane teneke jant arıyorum bulabilir miyiz?Aslı Erhan.Demirisci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterErhandinho
Bir yorum yaz:
-
yazıyorum sızıde saat 10 -11 gıbı dusunuyorum herkese uysun dıyeAslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBos yer kalirsa ve aksam 9.30 dan sonraki saatlerde olursa eger benide kadroya yazabilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
yerı ve saatı yazarım su an ıcın bellı degıl yarına yazarımAslı kramp tarafından gönderilmiş Mesajı göstergün ve yer uyarsa ben de katılmak isterim arkadaşlar mekan belli mi?
Bir yorum yaz:
-
Bos yer kalirsa ve aksam 9.30 dan sonraki saatlerde olursa eger benide kadroya yazabilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen gelirim h.ici
Bir yorum yaz:
-
cıkarın takımınızı izmirlilerAslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan bu organizasyonu bizde izmirde yapsak????
ortada bıyerde bulusup oynayalım
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAkşam gelde bari bana arkadaşlık yap bu yine ona saracak ben yalnız kalacağımAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPionner ve Bomba
))
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTavlaya varımAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaa berna bizde o gun tavla atalim eheueheueheu bizi oynatmayacaklarina goree
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Pionner ve Bomba
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaran yeni işe başladı muhtemelen konuyu yoğunluğu nedeniyle takip edemez ama kesinlikle oynar
) ben menajeri olarak ok diyorum
))
Bir yorum yaz:
-
Yaa berna bizde o gun tavla atalim eheueheueheu bizi oynatmayacaklarina goree
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: