Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
Volkan listeyi güncelleyelim bir kalecimiz varmıs sayımızı 14 e tamamlayalım kimseyi dısarda bırakmayalım
-
Kadroya almazsanız emreyi göremezsinizAslı EMRE TURGUT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEger yer kaldiysa +1 de ben varim😃
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSelam Millet,
Bende 1 kaleci var getirebilirim 18 yaşında civa gibi genç kaleci
ama sadece kaleci olabilir.
Bizzat kuzenimdir kendisi.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen 3 yada 4 kisi gelebilirim isteyen olursa her daim hazırız
Bir yorum yaz:
-
Batu ben emre demişsin de kadroda Emre ismini göremiyorumAslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBatu ben emre tamamız forumu okumuyolar heralde
Arkadaşlar 12 Kişi + 2 Kaleci olarak oynayacağız,
Derseniz ki 2 gönüllü kalecimiz var o zaman forumdan 14 kişi çıkararak maçımızı yapacağız.
Bir yorum yaz:
-
1) Volkan (FU4885)
2) Brnx2 (Baran)
3) Ali (Agent)
4) Volkan (Katakunti)
5) Haluk
6) Batu
7) Serkan - Avrupa Yakası
8) Gokhan - Avrupa Yakası
9) LVIII
10) Ktasyurek
Bir yorum yaz:
-
SOn durumumuz nedir arkadaşlar , cevap vermemiş arkadaşlara sms ile ulaşabilirmiyiz acaba ?
Bir yorum yaz:
-
yenilen karakoy gulluoglundan baklava ismarlasin bizde kuru kuru izlemis olmayalim
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Yok başkan bi iddamız olmadığı için öyle problem çıkmazAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSüper oldu valla... Teşekkür ederim, bide kendimizi sakatlamazsak daha süper olacak
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBendende onay... toplamda kaleciler dahil kaç kişi olacağız ? 14 mü 12 mi ?
Bir yorum yaz:
-
1) Volkan (FU4885)
2) Brnx2 (Baran)
3) Ali (Agent)
4) Volkan (Katakunti)
5) Haluk
6) Batu
7) Serkan - Avrupa Yakası
8) Gokhan - Avrupa Yakası
9) LVIII
10) Ktasyurek
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSüper oldu valla... Teşekkür ederim, bide kendimizi sakatlamazsak daha süper olacak
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: