Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
Rifkinin ruhsati daha cikmadikine?!?!Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan selam, bir de üyelerimiz kısmında kendini ve gRaj kısmında da MINI ni tanıtırsan daha guzel alırsın ruhsatlarımızı
Bu arada hosgeldin kulübümüze
Neyse Kaan hazirlasin ruhsati ben alirim bi ara
ahahahaha
Bir yorum yaz:
-
Sanırım çıkarttık gibi geliyor, haftaya Çarşamba - Perşembe Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçı var sıkıntılı olur,
Cuma günü herkes için uygun olursa herşeyi şimdiden belirleyelim bence ...
Bir yorum yaz:
-
eh bu bahaneyle ekleyelim onu da işteAslı LVIII tarafından gönderilmiş Mesajı göstereksik adam kaldı ise benimde cooperS sahibi bir arkadaşım oynayabilir , kendisi foruma üye de olacaktı zaten iyi olur
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdieksik adam kaldı ise benimde cooperS sahibi bir arkadaşım oynayabilir , kendisi foruma üye de olacaktı zaten iyi olur
Bir yorum yaz:
-
Biz öncelikle lokasyonu sahayı planlayalım, sonrasında lokasyona göre öğreneceğim.
Bir yorum yaz:
-
Peki her sahaya geleceklermi ki ?Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi genelde halısaha maçlarında kaleci bulmak veya kaleye geçmek çok sıkıntılı oluyor ve gerçek bir kaleci olmadı mı maçlar çok zevksiz geçiyor.
Her halısaha için bulabilir miyiz bilmiyorum, ben İstinye'de bir arkadaş çevrem ile oynuyorum, orada öğrenci arkadaşlar kiralık olarak kalecilik yapıyorlar, yanılmıyorsam 20 TL alıyorlar ki boş kaleci değiller gayet yetenekliler..
Uygun görülürse +2 kaleci ayarlarız, bunun yanında forumdan 12 kişi ile beraber de güzel güzel maçımızı yapmış oluruz.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiçok mantıklı bir fikir bence deAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi genelde halısaha maçlarında kaleci bulmak veya kaleye geçmek çok sıkıntılı oluyor ve gerçek bir kaleci olmadı mı maçlar çok zevksiz geçiyor.
Her halısaha için bulabilir miyiz bilmiyorum, ben İstinye'de bir arkadaş çevrem ile oynuyorum, orada öğrenci arkadaşlar kiralık olarak kalecilik yapıyorlar, yanılmıyorsam 20 TL alıyorlar ki boş kaleci değiller gayet yetenekliler..
Uygun görülürse +2 kaleci ayarlarız, bunun yanında forumdan 12 kişi ile beraber de güzel güzel maçımızı yapmış oluruz.
Bir yorum yaz:
-
Abi genelde halısaha maçlarında kaleci bulmak veya kaleye geçmek çok sıkıntılı oluyor ve gerçek bir kaleci olmadı mı maçlar çok zevksiz geçiyor.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVolkan sana mı +2 ekliyorum?
Bir yorum yaz:
-
1-serkan
2-Gokhan Arslan (o kadar kondisyon yapıyorsun oynarsın diye yazdım )
3-Volkan (katakunti)
4- Volkan (fu4885)
5-Haluk
6- Baran (BRNX2)
7- Oguzhan (LVIII)
8- Dr.Berkay
9- Gurkay
10-batu
11- Ali
12- Emre Turgut
13-gökhanın kalecisi
+ Berna ponpon kız
Bir yorum yaz:
-
herkese yer vardırAslı EMRE TURGUT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEger yer kaldiysa +1 de ben varim
Gokhan baskan herkesin ok oldugu bir tarihte halısaha okler
Bir yorum yaz:
-
Volkan sana mı +2 ekliyorum?Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKalecileri paralı kiralarız
+2 Kaleci olarak ekleyebilirsiniz,
1 kişi eksiğimiz bulunuyor diye düşünelim ..
Bir yorum yaz:
-
Kalecileri paralı kiralarız
+2 Kaleci olarak ekleyebilirsiniz,
1 kişi eksiğimiz bulunuyor diye düşünelim ..
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: