Reis suppersin!
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir Bulusmasi
Çöküş
X
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSoner,Tahir ve şelçuk arandı gelicekler listeye eklensin
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYasa Ali, bi tanesin... Sen kac kisi geliyon?sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi bakalim Ozgur Pasa'da Onur'u bir arasin. Sonra Haktan Admin'im bir guncelleme ceker bize....
P.S: Dur bakalim daha Ali, kisin bir haftasonu bende agirliyacam seni.... Hani biliyon konusmustuk... Ama gelirken 'tahinli' isterim...
Wishmansigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
-
Aslı selcukerdemir35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzgur abi yeni rengimle geliyorum yineEn son düzenleyen WISHMAN; 05-10-12, 00:11.
Yorum Yap
-
zorbeykesman
-
Bir yemege ciktim, ciddi ilerlemeler olmus. Hepinizi tebrik ediyorum
Yarin saglam kafayla toparliycam listeyi.
NDG, Murat'i aramak konusunda emin misin? (!)
Manisa'dan konvoyla gelmek guzel olur tabi ama Istanbul veya yol uzerinden kimler gelecek? Iyi bir planlama gerekir kimseyi bekletmemek adina.
Kalma yerini Istanbul'dan gelecek arkadaslara gore ayarlariz. Gelenler netlessin yeterki..
Saydiklariniz arasinda foruma uye olmayan arkadaslarda goruyorum sanirim. Neden uye degiller hala?
Benim arabamda o gune kadar gideremeyecegim minik bir hasar var. O yuzden kusura bakmassiniz artik.. Yine de temiz olacagini garanti ederim
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir yemege ciktim, ciddi ilerlemeler olmus. Hepinizi tebrik ediyorum
Yarin saglam kafayla toparliycam listeyi.
NDG, Murat'i aramak konusunda emin misin? (!)
Manisa'dan konvoyla gelmek guzel olur tabi ama Istanbul veya yol uzerinden kimler gelecek? Iyi bir planlama gerekir kimseyi bekletmemek adina.
Kalma yerini Istanbul'dan gelecek arkadaslara gore ayarlariz. Gelenler netlessin yeterki..
Saydiklariniz arasinda foruma uye olmayan arkadaslarda goruyorum sanirim. Neden uye degiller hala?
Benim arabamda o gune kadar gideremeyecegim minik bir hasar var. O yuzden kusura bakmassiniz artik.. Yine de temiz olacagini garanti ederim
hitmanjim allah razi olsun sekerim bu nazik uyarin icin (!)
bence istanbuldan benden sonra gelecek kisiler tabbisidee bernaacimla baran olur hihihihihi
yeterki programlansinlar
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim arabamda o gune kadar gideremeyecegim minik bir hasar var. O yuzden kusura bakmassiniz artik.. Yine de temiz olacagini garanti ederim
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı zorbeykesman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende o gün ayılabilirsem gelicem Damlayla konusurum özledim hepinizi.
Derwishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHic tahmin etmedigim icin unutmasamda adini telaffuz etmemistim Zorbey. Walla uzun zamandan sonra butun arkadaslar seni ozlemistir. Komsum konusunda senden daha da fazla umutsuzum. Ama Damla'yi da kandirirsan cok guzel olur.
Derwishman
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Yorum Yap
Yorum Yap