Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bir yemege ciktim, ciddi ilerlemeler olmus. Hepinizi tebrik ediyorum
Yarin saglam kafayla toparliycam listeyi.
NDG, Murat'i aramak konusunda emin misin? (!)
Manisa'dan konvoyla gelmek guzel olur tabi ama Istanbul veya yol uzerinden kimler gelecek? Iyi bir planlama gerekir kimseyi bekletmemek adina.
Kalma yerini Istanbul'dan gelecek arkadaslara gore ayarlariz. Gelenler netlessin yeterki..
Saydiklariniz arasinda foruma uye olmayan arkadaslarda goruyorum sanirim. Neden uye degiller hala?
Benim arabamda o gune kadar gideremeyecegim minik bir hasar var. O yuzden kusura bakmassiniz artik.. Yine de temiz olacagini garanti ederim
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
sen boyle deyince hatirladim! sabah 10- aksam 9 saatleri arasam acaba girlfriend vakasi yasar miyim? evet kesinlikle yasarim vazcaydim o zaman. arayiverin biriniz size zahmet baa eziyet(!) .
hitmanjim allah razi olsun sekerim bu nazik uyarin icin (!)
bence istanbuldan benden sonra gelecek kisiler tabbisidee bernaacimla baran olur hihihihihi
yeterki programlansinlar
Aslı zorbeykesman tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bende o gün ayılabilirsem gelicem Damlayla konusurum özledim hepinizi.
Hic tahmin etmedigim icin unutmasamda adini telaffuz etmemistim Zorbey. Walla uzun zamandan sonra butun arkadaslar seni ozlemistir. Komsum konusunda senden daha da fazla umutsuzum. Ama Damla'yi da kandirirsan cok guzel olur.
Hic tahmin etmedigim icin unutmasamda adini telaffuz etmemistim Zorbey. Walla uzun zamandan sonra butun arkadaslar seni ozlemistir. Komsum konusunda senden daha da fazla umutsuzum. Ama Damla'yi da kandirirsan cok guzel olur.
Yorum Yap