Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir Bulusmasi
Çöküş
X
-
Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpabucumuz dama atıldı...
Tabiiki seni unutmayacagiz, hatta Manisa'dan yeni katilan arkadaslarimiz da var.
Ben biliyom, onumuzdeki bulusmada 12-15 araba olacak....
Wishpotkirdiyineman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok yok, walla spontane gelisti, dur sucu biraya atayim.... :-)
Tabiiki seni unutmayacagiz, hatta Manisa'dan yeni katilan arkadaslarimiz da var.
Wishpotkirdiyineman
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen bi gelde abi nereye istersen oraya gelirim ben cesme bulusmasindan sonra Haktan abiyle bikac kere konustuk mesajlastik. O da Haktan abinin basini agritmak suretiyle Burak Beyi yerinde mekaninda ziyaret ettim Ozgur abi kayiplarda
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForumdan falan bikac mesaj yazdim abi konularda cevap gelmeyince dedim ya tatilde yada isleri var. rahatsiz etmeyim dedim. Ben herzaman musaitim abi sen gel de geleyim
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzulme Kaan, bir tane de ben gelince yapariz. Bu sefer ben sizi Foca'ya gotururum eger bu bulusma Foca'da olmassa.....
P.S: Ama tek sartim Ali ve diger 2 Minide gelecek....
P.S 2 : Bi de NDG Istanbul'dan......
Wishmangelenlerirepetekoyarmansigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim sen gelemiyorsun ozaman buluşmaya
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiz bir bulusun, ben resimleri goreyim, uzaklarda sole bir icimin yagi erisin sonra bir sonraki bulusmaya yetisirim umarim.
Wishmansigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok yok, walla spontane gelisti, dur sucu biraya atayim.... :-)
Wishpotkirdiyinemansigpic
Yorum Yap
-
Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam hadi biradan yirttin abi
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap