Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

İftar Buluşmasına Ne Dersiniz?

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aynen Öyle Sağlık Olsun ...
    2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

İlgilenmedi degil konusuyoruz neresi olabilir diye, Avrupa yakasında otoparkı olan tavsiye edecegınız yerlerden birini secip konusuruz.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Neresi Olabilir Neresi Olabilir Düşünelim ?...
        2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

tarih kesin dimi en azından?

Yorum Yap

Otopark olarak gayet rahat bir yer geldi aklıma Atokoyde ki Big Mammas
            iftar menuleride vardı 40 lira cıvarıydı
            isterseniz gidip konusalabilirim ben mekanla bana yakın

Yorum Yap

Cuma geçti, Cumartesi yalan olur :banghead: Bari pazar için organize olunsa? En kötü biri benimle iftar yapsın girelim şu Mini ailesine artık

Dipnot: oruçlu değilim zaman fark etmez

Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Cuma geçti, Cumartesi yalan olur :banghead: Bari pazar için organize olunsa? En kötü biri benimle iftar yapsın girelim şu Mini ailesine artık

Dipnot: oruçlu değilim zaman fark etmez

bende ilk geziye 15 dakkaligina katildim dort gozle yenisini bekliyorum maslak mugairs'ta arabalari yikatip ordan bi cay icmeye gidelim bari bende oruc degilim zaten bikac arkadas toplanabiliriz heralde en azindan.

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  bende ilk geziye 15 dakkaligina katildim dort gozle yenisini bekliyorum maslak mugairs'ta arabalari yikatip ordan bi cay icmeye gidelim bari bende oruc degilim zaten bikac arkadas toplanabiliriz heralde en azindan.
                  Mugairs dedigim meguiars tabi))

Yorum Yap

cumartesi akşamı caddede caddedeki minicilerle kahveye içmeye nedersiniz? iftardan sonra

Yorum Yap

Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Otopark olarak gayet rahat bir yer geldi aklıma Atokoyde ki Big Mammas
                      iftar menuleride vardı 40 lira cıvarıydı
                      isterseniz gidip konusalabilirim ben mekanla bana yakın
                      merkezi yerleri secmeliyiz uralcim. ben araba ile degil direk babamin takasiyla gelirim orayaa atakoy marinada ismarin var mi? hahahahahb

kagan cts yigitte gelecek belki millet takmiyor ki..yoldan cevirecegim MINIleri biz toplandik sizde gelin diyecegim sonundaa ...

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

@Ozan
                        Avrupa yakasında mısın? Ben Anadolu'dayım ve çalışıyorum Maslak nasıl bir fikir olur bilemem. Ses çıkmadığına göre kimseden organizasyon artık iftar başlığı adı altında olmayacak gibi gözüküyor :screwy:

@Kağan
                        Bana uyar kahve fikri fakat son dakika golü yüzünden yarın ancak geceye kadar sarkarsa buluşma katılabilirim aranıza, bir Cumartesi hengamesine takıldım is yeri sebebi ile. Yalnız cumartesi gecesi ve tum pazarim sizin olabilir

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          @Ozan
                          Avrupa yakasında mısın? Ben Anadolu'dayım ve çalışıyorum Maslak nasıl bir fikir olur bilemem. Ses çıkmadığına göre kimseden organizasyon artık iftar başlığı adı altında olmayacak gibi gözüküyor :screwy:

@Kağan
                          Bana uyar kahve fikri fakat son dakika golü yüzünden yarın ancak geceye kadar sarkarsa buluşma katılabilirim aranıza, bir Cumartesi hengamesine takıldım is yeri sebebi ile. Yalnız cumartesi gecesi ve tum pazarim sizin olabilir

Evet ben avrupa'dayim ama cok geciyorum karsiya, yaparsaniz birseyler gelmeye calisirim.

Yorum Yap

Bende bi hevesliydım bu organızsyona ama hevesim kaçta ilgilenilmeyince

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Evet ben avrupa'dayim ama cok geciyorum karsiya, yaparsaniz birseyler gelmeye calisirim.
                              ozan 7-8gibi cadde olabilir aslinda bana kalsa daha erken olsunda uyan gelen olur mu bilmem

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                ozan 7-8gibi cadde olabilir aslinda bana kalsa daha erken olsunda uyan gelen olur mu bilmem

olabilir kuzucuk.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X