bana uyar surada n kaldı sahura?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İftar Buluşmasına Ne Dersiniz?
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbana uyar surada n kaldı sahura?sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
ya inanmıyorum kendime konuyu baştan sona kadar okudum meğersem geçen seneki yazışmalarmış eğer bir organizasyon yapılacaksa sevgili üyemiz Bayram abi'nin iskender kebap salonu var araçları rahat bırakabileceğimiz bir yer varsa güzel bir organizasyon olur diye düşünüyorum en kötü otoparka bırakırız
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEh davulcu da geldi )sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
NDG Ayarlayalım yine bir iftar, başka konu altında izin alalım Admin Bacolardan..
Maria'nın bahçesi tarzı, park sorunu olmayan biryer bulalım..
Ama bende 1 2 hafta sonra yapalım, şuan malum ilk günleri Ramazan ayının her yer kalabalık.. Biraz yoğunluk azalsın bnce1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslında park sorunu olmayacak bir yer biliyorum ve manzara da süper, ve ucuz ama Ramazan da full çekiyor,
Revervasyonlar hep 1-2 hafta önceden yapılıyor.
Cankurtaran sosyal Tesisleri,
denize sıfır denebilir önünden keneddy caddesi geciyor,
iftar akabinde de zeytinburnu go kart ile birikmiş adrenalin stoklarımız eritme ile gece son bulabilir =O)
ama maksat sizleri görmek ve sohbet etmek,
yani admin başganım nireye dirse ben gelirem sölim =O)
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında park sorunu olmayacak bir yer biliyorum ve manzara da süper, ve ucuz ama Ramazan da full çekiyor,
Revervasyonlar hep 1-2 hafta önceden yapılıyor.
Cankurtaran sosyal Tesisleri,
denize sıfır denebilir önünden keneddy caddesi geciyor,
iftar akabinde de zeytinburnu go kart ile birikmiş adrenalin stoklarımız eritme ile gece son bulabilir =O)
ama maksat sizleri görmek ve sohbet etmek,
yani admin başganım nireye dirse ben gelirem sölim =O)
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG Ayarlayalım yine bir iftar, başka konu altında izin alalım Admin Bacolardan..
Maria'nın bahçesi tarzı, park sorunu olmayan biryer bulalım..
Ama bende 1 2 hafta sonra yapalım, şuan malum ilk günleri Ramazan ayının her yer kalabalık.. Biraz yoğunluk azalsın bnce
olayimiz yemek oldu mu zaten aninda 15kisi oluruz biz, biliyorsun kekuticim.. yine o seritten bi yer secebiliriz..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterShemsy sen döndün mü ülkeye? Ne kadar kalacaksın? Sen gitmeden bir organizasyon olsun belki satarsın shark'ı
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet dostum 26 haziranda geldim, iki ay daha buradayım sanrım, ya ağustos sonu yada eylül başı gene yolculuk var,,, shark'ın sıkıntısı yok ama satılırsa da olur çünkü ben yokken o da garajda duruyorsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersat gitsin acima
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen nasıı bi kötüsün yaa,,, off topic yok, off topic yok,,, İftara gitcez biz =O) geliyomusunsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbiz derken siz kimsiniz? "biz" cumbur cemaat yemek olayina girmeyi cok severiz.. biz siz ayrimi yapmayiz..
Yorum Yap
-
Siz biz demeyi iyi bilirsiniz siz abi hosgeldin tekrar goruselim sen biyere kaybolmadan1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap