Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İftar Buluşmasına Ne Dersiniz?
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
Ben 12'de natulius'ta sinemaya gidicem ama oncesinde gidip kardesimi taksim'den almam lazım. Yani daha erken olsa ok ama 9-10 benim icin biraz zor gibi.Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu akşam saat 9-10 gibi caddede buluşalım ndg can ozanbalta uyarmı ?
Yorum Yap
-
Berna
Sakın haftasonu organizasyon yapmayın ben büyük ihtimalle Perşembe izmire gidiyorum
bu arada buradan oraya gidecek birsey varsa kurye gorevi görebilirim
Yorum Yap
-
Berna
SevilmiyorumAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhic belli olmaz berna :P
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
sevilioosun sevilmesen hic dermiyim nisantasinaa dustugundee kahve icelim diye? hihihihihihi 😁Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSevilmiyorum
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
SeviliyorumAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersevilioosun sevilmesen hic dermiyim nisantasinaa dustugundee kahve icelim diye? hihihihihihi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
City'sin otopark'ının bir katını aslında doldurmak lazım mini'lerle, cıkar yukarda limanota'da kahve iceriz sonra da.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersevilioosun sevilmesen hic dermiyim nisantasinaa dustugundee kahve icelim diye? hihihihihihi
Yorum Yap
-
Berna
İftar,kahve,içki fark etmez ama yeter ki bu hafta sonu olmasın yoksa nispet icin İzmir grubuna sarmam gerekecek
Yorum Yap

Yorum Yap