Aynen Öyle Sağlık Olsun ...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İftar Buluşmasına Ne Dersiniz?
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCuma geçti, Cumartesi yalan olur :banghead: Bari pazar için organize olunsa? En kötü biri benimle iftar yapsın girelim şu Mini ailesine artık
Dipnot: oruçlu değilim zaman fark etmez
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende ilk geziye 15 dakkaligina katildim dort gozle yenisini bekliyorum maslak mugairs'ta arabalari yikatip ordan bi cay icmeye gidelim bari bende oruc degilim zaten bikac arkadas toplanabiliriz heralde en azindan.
Yorum Yap
-
Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOtopark olarak gayet rahat bir yer geldi aklıma Atokoyde ki Big Mammas
iftar menuleride vardı 40 lira cıvarıydı
isterseniz gidip konusalabilirim ben mekanla bana yakın
kagan cts yigitte gelecek belki millet takmiyor ki..yoldan cevirecegim MINIleri biz toplandik sizde gelin diyecegim sonundaa ...
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
@Ozan
Avrupa yakasında mısın? Ben Anadolu'dayım ve çalışıyorum Maslak nasıl bir fikir olur bilemem. Ses çıkmadığına göre kimseden organizasyon artık iftar başlığı adı altında olmayacak gibi gözüküyor :screwy:
@Kağan
Bana uyar kahve fikri fakat son dakika golü yüzünden yarın ancak geceye kadar sarkarsa buluşma katılabilirim aranıza, bir Cumartesi hengamesine takıldım is yeri sebebi ile. Yalnız cumartesi gecesi ve tum pazarim sizin olabilir
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster@Ozan
Avrupa yakasında mısın? Ben Anadolu'dayım ve çalışıyorum Maslak nasıl bir fikir olur bilemem. Ses çıkmadığına göre kimseden organizasyon artık iftar başlığı adı altında olmayacak gibi gözüküyor :screwy:
@Kağan
Bana uyar kahve fikri fakat son dakika golü yüzünden yarın ancak geceye kadar sarkarsa buluşma katılabilirim aranıza, bir Cumartesi hengamesine takıldım is yeri sebebi ile. Yalnız cumartesi gecesi ve tum pazarim sizin olabilir
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet ben avrupa'dayim ama cok geciyorum karsiya, yaparsaniz birseyler gelmeye calisirim.
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterozan 7-8gibi cadde olabilir aslinda bana kalsa daha erken olsunda uyan gelen olur mu bilmem
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
Yorum Yap