Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Haydi Izmir Toplanalim Artik!!!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gorevi Kaana verdik ama bilemedim ???
    Adminim top bende. Halledecegiz insallah ama bizim burada havalar biraz kotu ve katilim saglamak isteyenlerde mart sonu olsun dedigi icin mart sonu icin beklemedeyim. Haftalik bulusmalar icinde ben yer ve saat icin birsey diyemedim cunku hava yagmurlu ve soguktu bu hafta. Bir onceki haftada Istanbul'daydim. Olanlar bundan ibaret. Bu hafta toplayacagiz ins.

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Konuyu Kaan acti, ben heyecanla izliyorum

Gecen gün Manisa'da beni pistiledi Kaan. Hava soguk olunca geri adim atmis. Cok yakinda aksiyon gelir ama

Sent from Beko Su Sebili..
      Adminim cok sagolun ins bu haftasonu yapacagiz birseyler

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

siz listeyi yapın kişi sayısını belirleyin yeri belirleyin mart sonuna 10 gün kaldı zaten anca hazırlarsınız bence. İzmir bu kadar olamaz ya cok daha kalabalık bekliyoruz siz
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bugun hava durumu hakkinda edindigim bilgiye dayanaraktan. Cumartesi ve pazar gunu yagmur yok ve sicaklik 17 derece gibi. Toplanip uygun gordugumuz bir yerde yemekte yiyebiliriz ya da kahve icebiliriz. Yer onerisi olarak Bornova'da yine Leman Kultur olabilir (araclarimizida yanyana koyabilme imkanindan dolayi), Kordon boyunda biryerlere oturabiliriz, Swiss Hotel'in otopark girisi yaninda Sir Winston, Kahve Diyari (Dunyasi neyse artik) gibi yerlere oturabiliriz. Bunlar haricinde de sizlerden gelecek tekliflere de acigiz.

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Kaan'ın şaka yapıyorum biliyorum hasta oldugunu, gaz vereyim dedim sana kendini iyi hissettiğin zaman buluşuruz

Sent from my iPhone using Tapatalk
            sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Bugun hava durumu hakkinda edindigim bilgiye dayanaraktan. Cumartesi ve pazar gunu yagmur yok ve sicaklik 17 derece gibi. Toplanip uygun gordugumuz bir yerde yemekte yiyebiliriz ya da kahve icebiliriz. Yer onerisi olarak Bornova'da yine Leman Kultur olabilir (araclarimizida yanyana koyabilme imkanindan dolayi), Kordon boyunda biryerlere oturabiliriz, Swiss Hotel'in otopark girisi yaninda Sir Winston, Kahve Diyari (Dunyasi neyse artik) gibi yerlere oturabiliriz. Bunlar haricinde de sizlerden gelecek tekliflere de acigiz.

IZM-5655-TCHB
              Ben Minisiz gelsem kabul eder misiniz
              ...35 YY 840...

Yorum Yap

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Kaan'ın şaka yapıyorum biliyorum hasta oldugunu, gaz vereyim dedim sana kendini iyi hissettiğin zaman buluşuruz

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Abi ayip ediyorsun ben seni biliyorum. Sen bana kizsanda bi bildigin vardir derim dinlerim

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Ozel durum oldugu icin bu seferlik kabul edelim bakalim :P

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Ozel durum oldugu icin bu seferlik kabul edelim bakalim :P

IZM-5655-TCHB
                    Teşekkür ederim
                    ...35 YY 840...

Yorum Yap

pınarbası kartıng de dusunulebılır tekrarlıyorum

Yorum Yap

Pınarbaşı için hava hala serin. Nisan ayında pist için uygun olan bir tarihi ayarlamak için elimden geleni yapıcam. Ama şuan da pistte donmaltan başka bişey yapamayız sanırım
                        sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

yer ve zamanı bildirirseniz, uygun olursam ben de sizlerle tanışmak isterim..

Yorum Yap

Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Birimiz aliriz seni minisiz gelmemis olursun Aysegul

Yorum Yap

Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Birimiz aliriz seni minisiz gelmemis olursun Aysegul
                              Olabilir tabi Mustafa sağolasın güzel düşünmüşsün..program belli olsun da
                              ...35 YY 840...

Yorum Yap

Bencede artik program tekliflerine baslayalim. Neresi diyorsunuz sayin Izmir sakinleri

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X