Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Adminim top bende. Halledecegiz insallah ama bizim burada havalar biraz kotu ve katilim saglamak isteyenlerde mart sonu olsun dedigi icin mart sonu icin beklemedeyim. Haftalik bulusmalar icinde ben yer ve saat icin birsey diyemedim cunku hava yagmurlu ve soguktu bu hafta. Bir onceki haftada Istanbul'daydim. Olanlar bundan ibaret. Bu hafta toplayacagiz ins.
siz listeyi yapın kişi sayısını belirleyin yeri belirleyin mart sonuna 10 gün kaldı zaten anca hazırlarsınız bence. İzmir bu kadar olamaz ya cok daha kalabalık bekliyoruz siz
Bugun hava durumu hakkinda edindigim bilgiye dayanaraktan. Cumartesi ve pazar gunu yagmur yok ve sicaklik 17 derece gibi. Toplanip uygun gordugumuz bir yerde yemekte yiyebiliriz ya da kahve icebiliriz. Yer onerisi olarak Bornova'da yine Leman Kultur olabilir (araclarimizida yanyana koyabilme imkanindan dolayi), Kordon boyunda biryerlere oturabiliriz, Swiss Hotel'in otopark girisi yaninda Sir Winston, Kahve Diyari (Dunyasi neyse artik) gibi yerlere oturabiliriz. Bunlar haricinde de sizlerden gelecek tekliflere de acigiz.
Bugun hava durumu hakkinda edindigim bilgiye dayanaraktan. Cumartesi ve pazar gunu yagmur yok ve sicaklik 17 derece gibi. Toplanip uygun gordugumuz bir yerde yemekte yiyebiliriz ya da kahve icebiliriz. Yer onerisi olarak Bornova'da yine Leman Kultur olabilir (araclarimizida yanyana koyabilme imkanindan dolayi), Kordon boyunda biryerlere oturabiliriz, Swiss Hotel'in otopark girisi yaninda Sir Winston, Kahve Diyari (Dunyasi neyse artik) gibi yerlere oturabiliriz. Bunlar haricinde de sizlerden gelecek tekliflere de acigiz.
Pınarbaşı için hava hala serin. Nisan ayında pist için uygun olan bir tarihi ayarlamak için elimden geleni yapıcam. Ama şuan da pistte donmaltan başka bişey yapamayız sanırım
sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap