Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Haydi Izmir Toplanalim Artik!!!
Çöküş
X
-
Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBayan çok bilmiş gel de tanışalım
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkahve fali bakiosan ya da bildigin bi yer varsa kosa kosa uca uca geliring :P
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2...35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen hiç anlamam faldan ama Alsancak ve kızlar ağasında bakanlar varmış,senin için bulurum..bana da baktırırız bahaneyle
Neyse biz bunlari bilaree konusalim..
@UnalKaan konuyu offtopice daha fazla suruklemiycem susuyorum kankacim.
saygilar efem!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren son susuzdede miydi neydi orda bi cafede gormustum tarot bakilir diye ama ben zaten tarot biliyorum ucundan kosesinden.. bana eglence olsun kahve fali baktiralim hihihihihi
Neyse biz bunlari bilaree konusalim..
@UnalKaan konuyu offtopice daha fazla suruklemiycem susuyorum kankacim.
saygilar efem!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaşın sagolsun Kaan
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende bekliyodum daha konu ne kadar dagilacak diye neyse yine iyi toparladin
IZM-5655-TCHBsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan tamamdır küstü rahat rahat topla herkesi de offtopic olmadan! bir toplanın Allah rızası icin Özgür Simav Ali Yagcı olmadan zaten toplantı olmaz hadi bakalım.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan tamamdır küstü rahat rahat topla herkesi de offtopic olmadan! bir toplanın Allah rızası icin Özgür Simav Ali Yagcı olmadan zaten toplantı olmaz hadi bakalım.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraskolsun, kustum ve gelmiyorum hicbiyere....35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpisman olacaksin
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKankacim sakin sen gel buralara gel. Orcun'u da getir ama kalabalik olalim
IZM-5655-TCHB
neyse geliriz ya biz, bize her yer MINI
Yorum Yap
Yorum Yap