Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R57 Cabrio
Çöküş
X
-
Berna
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKim kim simdi? (biz? )
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishman abimi alıp gezicem ben, hepinizi erteliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishman abimi alıp gezicem ben, hepinizi erteliyorum.Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman binemiyo cabrio arabaya saci bozuluyo ruzgardan
P.S: Maalesef dogru, cabrio bana (sacima) gore degil...
Wishsusluman
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu eksikligimi aciga cikartmiyacaktin Pasam. :-(
Wishsusluman
Yorum Yap
-
brnx2
Ozan birde önerim bu arabayı kısmet olur alırsak kesin body kit ve çok şık bir jant olayına girmen. Zaten S olacağı için ilk aşamada motora yürüyene dokunmaya gerek olmayabilir, Görselden devam edebilirsin..
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu eksikligimi aciga cikartmiyacaktin Pasam. :-(
Wishsusluman
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan birde önerim bu arabayı kısmet olur alırsak kesin body kit ve çok şık bir jant olayına girmen. Zaten S olacağı için ilk aşamada motora yürüyene dokunmaya gerek olmayabilir, Görselden devam edebilirsin..
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYavas yavas gezeriz abi problem degil, Alen abi ve Baranx'ı da arkaya oturtuturuz.
Wishman
P.S: Tanimiyan uyeler kesin 'bu cesit kim yahu' diyodur.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAccepted. Zaten benim boy boy sac tokalarim, sac lastiklerim ve cesitli 'tac'larim var. :-)
Wishman
P.S: Tanimiyan uyeler kesin 'bu cesit kim yahu' diyodur.
Yorum Yap
-
R57 Diesel 2012 Spiece Orange,Chili pack
Arkadan cok ses geliyor,arka gorus kisitli ama yeterli.Bu benim ikinci Minim digeri Mini Cooper S 2007 idi,ona gore daha konforlu,daha sakin Ama yeterince atak. Sakin Mini'nin tuketim verilerine aldanmayin ortalama 45-50 mpg (5.5-6 lt/100km) tuketimi var otoyolda belki 60 mpg bulunur (4lt /100km).
Buraya yazmisken sorayim kol dayama original fahis derecede pahali Turkiye'de is gorecek bir alternatif bulunur mu?Bu sene arabayla gelmeyi planliyoruz gelmisken onu halletmek iyi olurdu.
PS Redimdeki delikanli ufak oglum.Mini.jpg
Yorum Yap
-
Aslı daneland tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR57 Diesel 2012 Spiece Orange,Chili pack
Arkadan cok ses geliyor,arka gorus kisitli ama yeterli.Bu benim ikinci Minim digeri Mini Cooper S 2007 idi,ona gore daha konforlu,daha sakin Ama yeterince atak. Sakin Mini'nin tuketim verilerine aldanmayin ortalama 45-50 mpg (5.5-6 lt/100km) tuketimi var otoyolda belki 60 mpg bulunur (4lt /100km).
Buraya yazmisken sorayim kol dayama original fahis derecede pahali Turkiye'de is gorecek bir alternatif bulunur mu?Bu sene arabayla gelmeyi planliyoruz gelmisken onu halletmek iyi olurdu.
PS Redimdeki delikanli ufak oglum.[ATTACH]1514[/ATTACH]
Görünüşe göre Ingiltere'de yaşıyorsunuz. Arabanız çok güzel güle güle kullanın. Mini sever olduğunuz belli
Kol dayama ile ilgili "satılık parçalar" bölümüne bakarsanız işe yarar şeyler bulabilirsiniz. Sanırım Nihat arkadaşımız satıyordu, şimdi opsiyonlayıp gelince takarsınız.
"Üyelerimiz" bölümünde sizi, "Garaj" bölümünde Mini'nizi daha yakından tanımak isteriz.
Yorum Yap
Yorum Yap