Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ozan birde önerim bu arabayı kısmet olur alırsak kesin body kit ve çok şık bir jant olayına girmen. Zaten S olacağı için ilk aşamada motora yürüyene dokunmaya gerek olmayabilir, Görselden devam edebilirsin..
Ozan birde önerim bu arabayı kısmet olur alırsak kesin body kit ve çok şık bir jant olayına girmen. Zaten S olacağı için ilk aşamada motora yürüyene dokunmaya gerek olmayabilir, Görselden devam edebilirsin..
Eger beyaz arabayı alırsam zaten ilk istedigim JCW Body kit, sonrasında da yine JCW siyah Jantlar istiyorum. Garanti bitince de egzost ve yazılım olayına girerim heralde.
R57 Diesel 2012 Spiece Orange,Chili pack
Arkadan cok ses geliyor,arka gorus kisitli ama yeterli.Bu benim ikinci Minim digeri Mini Cooper S 2007 idi,ona gore daha konforlu,daha sakin Ama yeterince atak. Sakin Mini'nin tuketim verilerine aldanmayin ortalama 45-50 mpg (5.5-6 lt/100km) tuketimi var otoyolda belki 60 mpg bulunur (4lt /100km).
Buraya yazmisken sorayim kol dayama original fahis derecede pahali Turkiye'de is gorecek bir alternatif bulunur mu?Bu sene arabayla gelmeyi planliyoruz gelmisken onu halletmek iyi olurdu.
PS Redimdeki delikanli ufak oglum.Mini.jpg
R57 Diesel 2012 Spiece Orange,Chili pack
Arkadan cok ses geliyor,arka gorus kisitli ama yeterli.Bu benim ikinci Minim digeri Mini Cooper S 2007 idi,ona gore daha konforlu,daha sakin Ama yeterince atak. Sakin Mini'nin tuketim verilerine aldanmayin ortalama 45-50 mpg (5.5-6 lt/100km) tuketimi var otoyolda belki 60 mpg bulunur (4lt /100km).
Buraya yazmisken sorayim kol dayama original fahis derecede pahali Turkiye'de is gorecek bir alternatif bulunur mu?Bu sene arabayla gelmeyi planliyoruz gelmisken onu halletmek iyi olurdu.
PS Redimdeki delikanli ufak oglum.[ATTACH]1514[/ATTACH]
Oncelikle hoş geldiniz aramıza
Görünüşe göre Ingiltere'de yaşıyorsunuz. Arabanız çok güzel güle güle kullanın. Mini sever olduğunuz belli
Kol dayama ile ilgili "satılık parçalar" bölümüne bakarsanız işe yarar şeyler bulabilirsiniz. Sanırım Nihat arkadaşımız satıyordu, şimdi opsiyonlayıp gelince takarsınız.
"Üyelerimiz" bölümünde sizi, "Garaj" bölümünde Mini'nizi daha yakından tanımak isteriz.
Yorum Yap