aracımla dun gece bırden fazla rollıng yarısı yaptım . Son yarıslarımda aracım 200 u gecmemeye basladı gaza sonuna kadar bassamda 5. vıtes te 6. vıteste 200 u gecmıyor 3 boy fark attıgım scıroccoya 200 den sonra gecıldım alt hızlar cok ıyı yanı . sızce sorun alta hava fıltresımı sıcak hava aldıgını dusunmekteyım cunku . ayrıca orjınal hava fıltresını satan varmı ? onerılerınız nedır
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
200 km den sonra buyuk sıkıntı
Çöküş
X
-
35CSS17Etiketler: Hiçbiri
-
35CSS17
-
Aslı 35CSS17 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraracımla dun gece bırden fazla rollıng yarısı yaptım . Son yarıslarımda aracım 200 u gecmemeye basladı gaza sonuna kadar bassamda 5. vıtes te 6. vıteste 200 u gecmıyor 3 boy fark attıgım scıroccoya 200 den sonra gecıldım alt hızlar cok ıyı yanı . sızce sorun alta hava fıltresımı sıcak hava aldıgını dusunmekteyım cunku . ayrıca orjınal hava fıltresını satan varmı ? onerılerınız nedırEn son düzenleyen NDG; 15-01-13, 14:09.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Burak
valla bu araçlar egt problemi oluyormu bilmiyorum r53 te oluyordu bana araba sanki şişiyordu 6-7 nci denememde. ama motor sıcaklığını full çeken alta filtre muhakkaki sorun. aylnız şuda bir gerçek bi yerden sonra eğer arabada hararet ikazı yoksa alta filtrenin bu kadari max sıcaklığına ulaşıyor
Yorum Yap
-
EGT max görebileceği 850 derecedir. R56 R53 gibi 1000'leri görmüyor.
Filtreyi bir değiştirip deneyin, tekrar sıkıntı olursa servise gidin.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Ben de de alta filtre var ama hiç böyle bişey yaşamadım.Mesela son rolling gecesinde 6 - 7 kere rolling yaptım.Sonrada eve dönerken 150 - 250 km hızla eve döndüm 20 - 25 dk. böyle gittim.Hatta inanamayanlar için forumda o geceye ait 240 km hızla giderken resmim de var.Video da başka yerlerde var yine o geceye ait.
Altayı asla savunmam ama bi mcs in 200 km yi geçememesininde başka sorunları vardır.sigpic
Yorum Yap
-
Aşırı besleme araçlarda turbo ve SC nin ısınma sorunu vardır aşırı beselem araçlar şişer
EGT görean araç şişer ve top da yavaşlama görülür
Yağ sıcaklığı yükselirse şişer devam etse kırar
hararet yükselse araç şişer bunları kontrol etmekte fayda var
Filtre sadece bu işte bir seçenek oysaki kutu içi kullanıyorsanız filtreden olduğunu sanmıyorum
Bu arada şanzımanınız otomatik midir=
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAşırı besleme araçlarda turbo ve SC nin ısınma sorunu vardır aşırı beselem araçlar şişer
EGT görean araç şişer ve top da yavaşlama görülür
Yağ sıcaklığı yükselirse şişer devam etse kırar
hararet yükselse araç şişer bunları kontrol etmekte fayda var
Filtre sadece bu işte bir seçenek oysaki kutu içi kullanıyorsanız filtreden olduğunu sanmıyorum
Bu arada şanzımanınız otomatik midir=
Tüm seçenekleri gözden geçirmekte fayda var
Yorum Yap
-
35CSS17
Yorum Yap
Yorum Yap