Komsucum dediklerin tamamen dogru ama bazı arkadaslarım kış lastigi takıp sonra 4 mevsim performans lastiklerinden aldıkları performansı alacaklarını sanıp virajlara patladılar o yüzden uyarayım dedim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kiş lastikleri
Çöküş
X
-
Burak
Yorum Yap
-
Başkan tabiki alınmaz zaten alınmasını beklemek saçmalık olur ama sana sunu söliyim sabah işe gelirken yokuşta ayıptır sölemesi bitane all4 a el sallayarak geçtim 4 mevsim vardı amcam da sardırıp sardırıp duruyordu
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKomsucum dediklerin tamamen dogru ama bazı arkadaslarım kış lastigi takıp sonra 4 mevsim performans lastiklerinden aldıkları performansı alacaklarını sanıp virajlara patladılar o yüzden uyarayım dedim.
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan tabiki alınmaz zaten alınmasını beklemek saçmalık olur ama sana sunu söliyim sabah işe gelirken yokuşta ayıptır sölemesi bitane all4 a el sallayarak geçtim 4 mevsim vardı amcam da sardırıp sardırıp duruyorduel sallamasaydın yazıktır belki all4 degildir
yahu sen hasta degil miydin dün dısarda ne işin var euheuhe :P
Yorum Yap
-
Sabah işe gelirken yazdım başkan dün değilve kesinlikle all4 tü
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKullanmayı bilmiyormus oel sallamasaydın yazıktır belki all4 degildir
yahu sen hasta degil miydin dün dısarda ne işin var euheuhe :P
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSabah işe gelirken yazdım başkan dün değilve kesinlikle all4 tü
benim karım bile buzda yokusu cıkıyor All4 4 mevsim lastikle adamda kesin bir annormallik var
Yorum Yap
Yorum Yap