Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

17'' vs. 18'' vs. 19'' Jant

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    19'' jant sipariş ettim ve bu hafta elime ulaşacak. CM'ye Türkiye'de 19 takan çok kişi yok sanırım, ya da ben görmedim. alnızca yaz kullanımı için de 35mm kadar yayla alçaltmayı düşünüyorum. Deneyimlerimi haftaya paylaşırım. Bu arada lastiklerim 225/40R19 Michelin Pilot Super Sport. Bu ölçü JCW'lerin standart 19'' jant ölçüsü. Umarım çok zorlanmam.
    19" oem janti var crossspoke jcw icin harika bir jant ama henuz ulkemizde hic gormedim, paceman alirsam kesinlikle o jantlariyla alirim inanilmaz guzeeeeel

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• oktayolcen
    yanıtladı
    19'' jant sipariş ettim ve bu hafta elime ulaşacak. CM'ye Türkiye'de 19 takan çok kişi yok sanırım, ya da ben görmedim. alnızca yaz kullanımı için de 35mm kadar yayla alçaltmayı düşünüyorum. Deneyimlerimi haftaya paylaşırım. Bu arada lastiklerim 225/40R19 Michelin Pilot Super Sport. Bu ölçü JCW'lerin standart 19'' jant ölçüsü. Umarım çok zorlanmam.

Bir yorum yaz:

• vur
    yanıtladı
    ben 17" jant kullanıyordum yol tutuşundan memnun değildim
    18" ile arada dağlar taşlar var diyebilirim.( orijinal gp Jantı var şuanda r57s)

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    alen babada beegenmedi ama bence gayet iyi farkli bi yaklasim etraftakiler hep orjinal MINI jant kullaniyor

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Ben de farkli jant takmaya karar verdim. Bakalim ayarlayabilirsem bu hafta almaya calisicam

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    alen babada beegenmedi ama bence gayet iyi farkli bi yaklasim etraftakiler hep orjinal MINI jant kullaniyor

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bunlar bence mini'nin yuvarlak hatlarina cok uymamis

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben de bmw jant'i takicam gibi gorunuyor. Cok hosuma giden buldum bir set. Bakalim, cumartesi gider bakariz belki hep beraber
    Alen begenmesedeee benim cok hosuma gidiyor bu jantlar siyah cm'de bencee sahane olmus siyah twinspoke muydu neydi ondan vardi bu cm'de ..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadasim BMW jantlarini takti siyah cm'ye nasil yakisti anlatamam hatta hemen yukleyeyim

Ben de bmw jant'i takicam gibi gorunuyor. Cok hosuma giden buldum bir set. Bakalim, cumartesi gider bakariz belki hep beraber

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Arkadasim BMW jantlarini takti siyah cm'ye nasil yakisti anlatamam hatta hemen yukleyeyim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    ) tamam abi, yarın konusurum ben onla

Bir yorum yaz:

• ALIN
    yanıtladı
    Okdir benim teli NDG den alirsin zaten damlar o da onsuz bakabilirsek ne ala :P saka saka simdi kizar bana buyuk kizim :P

ALEN

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bijon sifresinin yerini buldun mu ben sana soyliyim bulamadiysan bagaji ac sag tarafta izgarali plastik bir kapak var cek onu cikar korkma kirilmaz bijon sifresi ile goz goze geleceksiniz :P cok guzel jantlar var almadan once beraber bakalim ctesi maslakda olacagim bizimkilerin jant aldiklari yerler var indirim de isteriz.

ALEN
    Daha sonra mini destek hattını aradık ogrendik ama deneme sansımız olmadı.. guzel saklamıslar ama cidden şifre'yi ctesi uyar abi bana, bir goz atalım neler varmıs

Bir yorum yaz:

• ALIN
    yanıtladı
    bijon sifresinin yerini buldun mu ben sana soyliyim bulamadiysan bagaji ac sag tarafta izgarali plastik bir kapak var cek onu cikar korkma kirilmaz bijon sifresi ile goz goze geleceksiniz :P cok guzel jantlar var almadan once beraber bakalim ctesi maslakda olacagim bizimkilerin jant aldiklari yerler var indirim de isteriz.

ALEN

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Super, tam duymak istedigim cevap Tesekkur ederim. Sanırım yakın zaman da yeni jantlarımla paylasırım fotograflarımı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Lastik konusu dediğim gibi biraz karmaşık ama 18'' jant konusunda tereddtünüz olmasın, memnun kalırsınız...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X