Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
17'' vs. 18'' vs. 19'' Jant
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdi
-
Misafir cevap verdiR60 Cooper S 18'' lastik ile kullanıyorum çok memnunum, yol tutuşu kesinlikle daha iyileştiriyor(önceden 16'' R60 Cooper kullandım) ama kullandığınız lastiği de 18'e uygun iyi bir model seçmeniz lazım.
Bende hala runflat duruyor bir ara değiştirmeyi düşündüm ama sanırım runflat daha güvenli olduğu için bununla devam edeceğiz.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi18'in kullanimi nasil peki?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSikinti olmaz 17 komik olur zaten 18 alirsin sonrada bi yay takarsin imkanin varsa coilover alirsin tek olursunkardeş şimdiden hayirli olsun
Bir yorum yaz:
-
Sikinti olmaz 17 komik olur zaten 18 alirsin sonrada bi yay takarsin imkanin varsa coilover alirsin tek olursunkardeş şimdiden hayirli olsun
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibakalım benzer birseyler buldum ben de zaten. Cok guzeller gercekten. Sadece 18'' zorlar mı cok ona emin olamıyorum
Bir yorum yaz:
-
17'' vs. 18'' vs. 19'' Jant
Herkese Selamlar,
Bugun gidip Maslak sanayi de birkac jant baktım, Minide ki arkadaslar Bijon şifresi denilen zımbırtıyı cok guzel sakladıkları icin jantları deneyemedik araç uzerinde ama hosuma giden 18'' bir jant takımı buldum. Merak ettigim şey 18'' jant Countryman gibi bir araçta cok sert bir sürüş mü olur? Aranızda var mı 18'' kullanan? Dün biraz araştırdım Amerika'da 19'', 20'' jant takmışlar CM'lere, tabi onların yolları cok daha düzgün. Ayrıca satıcı arkadas Audi TT'de 19'' kullanıyormus ve benim aracta cok daha rahat kullanabilecegimi soyledi. Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylasırsanız cok sevinirim.Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: