Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
19'' jant sipariş ettim ve bu hafta elime ulaşacak. CM'ye Türkiye'de 19 takan çok kişi yok sanırım, ya da ben görmedim. alnızca yaz kullanımı için de 35mm kadar yayla alçaltmayı düşünüyorum. Deneyimlerimi haftaya paylaşırım. Bu arada lastiklerim 225/40R19 Michelin Pilot Super Sport. Bu ölçü JCW'lerin standart 19'' jant ölçüsü. Umarım çok zorlanmam.
07 EMN 99 - BLAZING RED '13 COUNTRYMAN S ALL4 - PRESENT
07 FGF 46 - ROYAL GREY '11 COUNTRYMAN S ALL4 - SOLD
DONANIM:
19'' R134 JCW WHEELS - 225/40 R19 MICHELIN PILOT SUPER SPORT - MILLTEK CAT-BACK+DOWN PIPE - PIPECROSS FOAM FILTER - PACEMAN JCW FRONT LIP - POWERSHOP ECU REMAP - JCW PLUGS
FORGE RECIRCULATION VALVE - BLACK RACING STRIPES - LED SIGNALS - LED DRL'S - LED INTERIOR LIGHTS ... www.seyahatgunlugum.com
Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
19'' jant sipariş ettim ve bu hafta elime ulaşacak. CM'ye Türkiye'de 19 takan çok kişi yok sanırım, ya da ben görmedim. alnızca yaz kullanımı için de 35mm kadar yayla alçaltmayı düşünüyorum. Deneyimlerimi haftaya paylaşırım. Bu arada lastiklerim 225/40R19 Michelin Pilot Super Sport. Bu ölçü JCW'lerin standart 19'' jant ölçüsü. Umarım çok zorlanmam.
19" oem janti var crossspoke jcw icin harika bir jant ama henuz ulkemizde hic gormedim, paceman alirsam kesinlikle o jantlariyla alirim inanilmaz guzeeeeel
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap