Arkadaşlar orjinal ölçümüz 205/45 r17 ancak aracımda şuan 205/40 r17 lastikler takılı. Böyle birşey sizce muayeneden geçmesi için sorun teşkil eder mi?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Muayene de Lastik Sorunu
Çöküş
X
-
Emaneten de birinden bulabilirsin. Eger lastiklerinin durumu iyiyse. Yardım sever biri vardır belki [emoji23]Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen o zaman 205 45 17 sipariş edeyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Al o zaman yenisiniAslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDurumlar hiç iyi değil abi ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sigpic
Yorum Yap
-
Kullanmadım ama iyi diyorlardı kullananlar.Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı göster205/45 kumho ku31 aldım bakalım gelecek salı günü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Bende şuanda aynı lastiğin 40 yanağı var aracın üzerinde memnunum [emoji4]Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKullanmadım ama iyi diyorlardı kullananlar.
Yorum Yap
-
Bende aracın üzerinde yine kumho vardı zaten memnunum tavsiye ederim. Fiyat performans açısından güzel n11 den 210 liradan mı ne aldım tanesiniAslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster215 taban ile muyaneden kalan cooper s biliyorum. tahminen 40 yanak da kalacaktır. kumho kullandıktan sonra yorum yapar mısın? 205/45 leri saklayıp, muayneye kadar 215 alıp onlarla dolaşasım var. kumho ku31 ile bf goodrich g-grip arasında kaldım.
Yorum Yap
-
takacağın lastik ölçüsü, kapı arasında yazmıyorsa kalırsın. Ya etiketi sökün, ya da lastiği uygun takın..
Ama kullanım için 215/40 17 tavsiye ederim
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende şuanda aynı lastiğin 40 yanağı var aracın üzerinde memnunum [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKu31 lastiklerden 2 set bitirdim çok memnun kaldım hatta 1 set daha alıcaktım Ku 39 yeni çıkmıştı yeni olarak onları aldım onlardanda memnunum fazlası ile tavsiye ederim 3 defa muayeneye girdim sadece lastiklerimin diş derinliğine baktılar diğer hiçbirşeye takılmadılarAslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster215 taban ile muyaneden kalan cooper s biliyorum. tahminen 40 yanak da kalacaktır. kumho kullandıktan sonra yorum yapar mısın? 205/45 leri saklayıp, muayneye kadar 215 alıp onlarla dolaşasım var. kumho ku31 ile bf goodrich g-grip arasında kaldım.
Yorum Yap
-
Bileydim 45 yanağa geçmezdim [emoji28]Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKu31 lastiklerden 2 set bitirdim çok memnun kaldım hatta 1 set daha alıcaktım Ku 39 yeni çıkmıştı yeni olarak onları aldım onlardanda memnunum fazlası ile tavsiye ederim 3 defa muayeneye girdim sadece lastiklerimin diş derinliğine baktılar diğer hiçbirşeye takılmadılar
Yorum Yap

Yorum Yap