Arkadaşlar orjinal ölçümüz 205/45 r17 ancak aracımda şuan 205/40 r17 lastikler takılı. Böyle birşey sizce muayeneden geçmesi için sorun teşkil eder mi?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Muayene de Lastik Sorunu
Çöküş
X
-
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen o zaman 205 45 17 sipariş edeyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDurumlar hiç iyi değil abi ya
Yorum Yap
-
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı göster205/45 kumho ku31 aldım bakalım gelecek salı günü
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKullanmadım ama iyi diyorlardı kullananlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster215 taban ile muyaneden kalan cooper s biliyorum. tahminen 40 yanak da kalacaktır. kumho kullandıktan sonra yorum yapar mısın? 205/45 leri saklayıp, muayneye kadar 215 alıp onlarla dolaşasım var. kumho ku31 ile bf goodrich g-grip arasında kaldım.
Yorum Yap
-
takacağın lastik ölçüsü, kapı arasında yazmıyorsa kalırsın. Ya etiketi sökün, ya da lastiği uygun takın..
Ama kullanım için 215/40 17 tavsiye ederim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende şuanda aynı lastiğin 40 yanağı var aracın üzerinde memnunum [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster215 taban ile muyaneden kalan cooper s biliyorum. tahminen 40 yanak da kalacaktır. kumho kullandıktan sonra yorum yapar mısın? 205/45 leri saklayıp, muayneye kadar 215 alıp onlarla dolaşasım var. kumho ku31 ile bf goodrich g-grip arasında kaldım.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKu31 lastiklerden 2 set bitirdim çok memnun kaldım hatta 1 set daha alıcaktım Ku 39 yeni çıkmıştı yeni olarak onları aldım onlardanda memnunum fazlası ile tavsiye ederim 3 defa muayeneye girdim sadece lastiklerimin diş derinliğine baktılar diğer hiçbirşeye takılmadılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap