Selam,
benim R57 Cabrio ' da PZero RFT 205/40R18 var. Lastiklerin değişme vakti geldi yaza girerken değiştireceğim. Gerçekten çok sert araç,yoldaki en küçük noktayı dahil hissediyorsunuz yani konfor namına hiç bir şey yok. Cillop gibi asfalt olursada hiç rahatsız etmiyor. Ani hızlanmalarda aracın kafası sağa sola çekme yapıyor lastiklerin aşınmış ve sert olmasından dolayı. Runflat'ten şaşmak istemiyorum sırf güvenlik sebeplerinden dolayı sonuçta cabrio araca biniyorum coupe'lara göre illaki güvenliği daha düşüktür. Konfor istiyorum , 18 jant olsun istiyorum , yol tutuşu performansı istiyorum. Tabi istemekle kalıyorum sadece bunların 3 ünü Runflat lastiklerde yakalamanın imkanı yok. Ben 18 jantlarımla devam edeceğim ve pzero'dan Bridgestone RE050 RFT 82W 'a geçmeyi düşünüyorum ya da Dunlop Sportmaxx rft alıcağım. Bunların ikisini de kullanan olduysa görüşlerini bekliyorum. keyifli forumlar herkese..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
RunFlat mi yoksa Normal Lastik mi ??
Çöküş
X
-
Dunlop Sport MaXX TT aldım yanakları destekli, kuruda cok memnunum acıkcası gereksiz haraketlerimi bile kontrol altında tutabildim ama ıslakta aynı şeyi soyliyemiycem, RFT lerim bile balon yaptı Yekta destek mestek hikaye bence
Bir yorum yaz:
-
bridgestone gibi yanakları destekli markalar tercih edilirse balon derdi olmaz
215-40 iki farklı marka ile toplam 60k km yaptım her türlü koşulda çok şükür gelmedi hiç başıma öyle birşey ayrıca direksiyon tepkileri de daha net olur aracın.. ama konfor istiyosanız nispeten daha sert olurlar
Bir yorum yaz:
-
Lastikte yanak genıs oldunmu bızm arabada olmuyor yaa 45 idealdir 40 yollarına gore oncelıkle tercıh edılmelıdır bende dusunmuyo degılım ama bızım burda zor olacak su sıralar
Bir yorum yaz:
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeyler bu satılanlar ne ozaman fake mi 😬 http://www.lastikcim.com.tr/index.ph...atalog/results
Sent via Tapatalk
5 Black.
çogunlugu kış lastiği ve runflat diye geçiyor.
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
40 yanak tövbe
45 de de balon olayı varmı varsa dırek 50 yanak ıstıyorum
Bir yorum yaz:
-
takılır. sıkıntı yok yanak kalınlığı arttırırsanız daha rahat edersiniz abi.
Bir yorum yaz:
-
Kerem lastik taban genişliği artınca mi yoksa yanak genişliği artınca mi konforlu olur araç birde 205 janta 215 lastik takılabiliyor mu geniş gelmez mi ?Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşahsi fikrim. 205/45 / 17 veya 215 / 40 / 17 alınmasıdır Minilere.
Ancak diyorsanız az daha kalın ve konforlu olsun. O zaman 215 / 45 / 17 almalısınız. Ama ben aldım, 300 km sonra söktüm. Rahatına ve basma derdi olmayan adam için 215 / 45 öneririm. Ama tank lastiği oluyor haberiniz ossun
Sent via Tapatalk
5 Black.
Bir yorum yaz:
-
şahsi fikrim. 205/45 / 17 veya 215 / 40 / 17 alınmasıdır Minilere.
Ancak diyorsanız az daha kalın ve konforlu olsun. O zaman 215 / 45 / 17 almalısınız. Ama ben aldım, 300 km sonra söktüm. Rahatına ve basma derdi olmayan adam için 215 / 45 öneririm. Ama tank lastiği oluyor haberiniz ossun
Bir yorum yaz:
-
Beyler bu satılanlar ne ozaman fake mi 😬 http://www.lastikcim.com.tr/index.ph...atalog/results
Sent via Tapatalk
5 Black.
Bir yorum yaz:
-
Sağol başkanAslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster215/50/17 var doğru kerem
Bir yorum yaz:
-
205 / 50 diye bir lastik oldugunu sanmıyorum 17'de ama.. 215 olabilirmi o ?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: