Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Coilover tercihleriniz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• b.battal
    yanıtladı
    Coilover olarak soruyorum. Bir arkadasim gp'sinde kullaniyordu ama onu kistas almak dogru olur mu bilmiyorum zaten gp kutuk bir araba. Acaba ayni coilover r56'da nasil tepkiler verir?

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teknik degil de o benim sahsi yaklasimim alan razi satan razi olduktan sonra sorun yok

Kw fiyati aldim v1 1200€ v2 1500€ indirimli fiyatlari

h&r icin cok sert deniliyor ama gunluk kullanimda rahatsizlik verecek kadar cok mu sert acaba?
    H&R coilover mı soruyorsunuz yay mı?

Eğer yaysa, orijinal yaylardan çok da farklı değil. Benim aracımda var, aracı satın aldığımın 2. ayında satın aldım, çok memnunum.

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    XYZ coilover ben type-r'ımda kullanmıştım. Sağ ön patlamıştı, sağolsun Mustafa (JDM Works) hemen yardımcı oldu, 2 hafta içerisinde, sadece kargo ücretini ödeyerek sıfır sağ ön parçayı hemen getirdi.

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Teknik degil de o benim sahsi yaklasimim alan razi satan razi olduktan sonra sorun yok

Kw fiyati aldim v1 1200€ v2 1500€ indirimli fiyatlari

h&r icin cok sert deniliyor ama gunluk kullanimda rahatsizlik verecek kadar cok mu sert acaba?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Yani enteresan bir yaklasim olmus cep harcligi fiyat/performans acisindan XYZ'yi tercih edin derim. İster helal ister haram ister baba parasiyla olsun

Megan racing v2 Ege'de vardi. Bavula koyup getirdi basarili coiller ama yine 2000 i bulur gelmesi gumrugu vs. O para gozden cikacaksa 3/5 daha verin xyz alin, hic deilse v3 olur, hemde viraj cubuklari icinden cikiyor.

Bugun alicak olsam ya uyguna v3 KW zorlarim, yada xyz alirdim

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Guzel fiyatlar valla babamdan cep harcligi alip arabama harcasaydim hemen alirdim bir de caylarini icer gule oynaya evime donerdim ama o para kolay kazanilmiyor )

Ebay'de megan racing buldum 690$ ama sadece us shippingmis o da

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Nasil fiyatlar ya bunlar hayirdir biriniz yakinda coiloverini mi satcak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    V2 minimum 1400 euro oda nakit sanirim yurt disindada sanirim yaklasik rakamlar yoksa aticam cantama getiricem amerikadan

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Bulursan v2 haber eyle bnada 2 sene once ben 3000 e almistim ama euro 2.00 tl idi

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    fiyat 2800 dediler bugün bana telde. dolayısıyla bende koni sarı seri alıp arka viraj denge çubuğu alıp birde kamber plate alıp arta kalana birde egzantrikle enjektör alırım. hiç olmadı o fiyata kw v2 bulunuyor yanlışım yoksa

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    2500 tl civarında v3 olarak ve viraj cubuklarıyla beraber veriyorlar.

JDM Works bostancı satıyor. Bayii o dur.

Seçkin ve Alptug oradan alısveris etmişlerdi. Seccop görürse yardımcı olacaktır

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    jdm works diye bir yer buldum fakat sitelerine ne model ne fiyat koymuşlar bakalım mail attım. ama sanırım 1500 civarı bişey gibi geliyor bana.
    Bundan 2 sene evvel jdm sormustum pesin 2100 tl demislerdi ki halen O paralara satiliryordu sahibindende xyz nin guzel yani yedek parca bulunabilirligi jdm hangi parcasi olursa olsun temin ederim demisti cok ilgililerdi .Drift araclarinda kullandiklarindan cok saglam oldugunu belirtmislerdi .Ben kararsiz kalmistim megan racing ile onda da kamber ayari var arti olarak xyz dede var.Bu suspansiyonda ben de karar verirsem KW ,blistein ,tercih ederim KW bir adim onde olurki yedek parca temini var 2yil garanti cabasi .Bir de yeni GP 2 nin ayarli suspansiyon sistemi var oda alcaltilabiliyor (blistein )Ben alsam sahsen iki almandan birini tercih ederim.

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    jdm works diye bir yer buldum fakat sitelerine ne model ne fiyat koymuşlar bakalım mail attım. ama sanırım 1500 civarı bişey gibi geliyor bana.

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Kerem bilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Ben de ariyorum suan xyz'nin fiyatini ve bulunabilirligini merak ettim

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X