Aslı 8Th tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bluetooth - Aux (Logitech)
Çöküş
X
-
Merhabalar, bu baslik icin son bir guncelleme yapmak isterim. Ses kayibi olmuyor once onu belirteyim. Aux cikis level ini sadece 0 dan 1 e cektim ki o bile aslinda gereksizdi. Ikinci olarak urunun yeni versiyonu cikmis onu da malesef taktirdiktan sonra farkettim yeni kutu ile yapilan calismanin fotosunu da paylasiyorum. Neredeyse aux girisi kadar
Bu kutunun guzelligi elektrigi aldiktan sonra telefona direk baglaniyor ve range i digerine gore daha fazla.
Aracinda bluetooth olmayanlar icin ve sadece derdi kablosuz muzik dinlemek olanlar icin bence ideal bir calisma.
Sent from my iPhone using TapatalkEklenen Dosyalar
Yorum Yap
-
Ben de bluetooth ile çözüm arayanlardanım. Aşağıdaki ürünle karşılaştım. Sizce verimli çalışır mı? Alıcıyı araçlarımızda en uygun nereye takabiliriz?
http://www.belkin.com/us/p/P-F4U037/
Yorum Yap
-
Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKablolarladan kurtulmak için doğru bir seçim gibi duruyor benim merak ettiğim bluetooth ile bağlanınca herhangi bir ses kalitesinde kayıp war mı acaba ?
Yorum Yap
-
Serkan merhaba bu urun TR de var mi bilmiyorum ama inan ki bunlar bana para tuzagi gibi geliyor. Benim aracimda yaptirdigim sey ise cok basit sadece 12 v yi 5 e indiren kucuk bir aparat kondu. Aslinda soyle soyliyim senin bu urundeki cakmak aparatini kirip icindeki devreyi aldik ve onu bluetooth adaptorun kablosuna ekledik. Oradan da cikip aracin kontagina bagladik. Avantaji ne oldu. 1- cakmagimi kullanabiliyorum 2- ortada kablo yok, goruntu kirliligi yok. Yer olarak vitesin oradaki bosluk cok uygun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu cihazlardan herhangi birisi SPOTIFY ile uyumlu mu?
ve benim arabamda BT var ancak telefondan muzik gondermeme izin vermeyenlerden..
Bunun disinda telefonum BT 4.0, Logitech ise 3.0. Hem arabaya hem de Logitech'e ayni anda baglanmama izin verir mi?
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynı anda iki cihaz bağlantısı konusunda bir fikrim yok ancak benim kullandığım sony bt cihaz üzerinde play / pause / frw / bck butonları olduğu için telefondaki herangi bir playerı kontrol edebiliyorum. spotify, native player, itunes vs
Yorum Yap
-
Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSerkan merhaba bu urun TR de var mi bilmiyorum ama inan ki bunlar bana para tuzagi gibi geliyor. Benim aracimda yaptirdigim sey ise cok basit sadece 12 v yi 5 e indiren kucuk bir aparat kondu. Aslinda soyle soyliyim senin bu urundeki cakmak aparatini kirip icindeki devreyi aldik ve onu bluetooth adaptorun kablosuna ekledik. Oradan da cikip aracin kontagina bagladik. Avantaji ne oldu. 1- cakmagimi kullanabiliyorum 2- ortada kablo yok, goruntu kirliligi yok. Yer olarak vitesin oradaki bosluk cok uygun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vitesin oradaki boşluk, ünite için küçük gibi geldi bana. Ünite'nin çapı yaklaşık 4 cm olmalı. Ürün detaylı özellikleri hiçbir yerde yok malesef
Yorum Yap
-
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterApple iphone 5s
Yorum Yap
-
konuyu hortlatmış olacağım ama borusanla hafta içi bir diyaloğum oldu. aracıma usb girişi yada ipod kiti taktırmak istediğimi söyledim ancak öyle bir ürün olmadığını söylediler.bende yurtdışı forumlardan araştırdım ve benim radyoma uygun olduğunu düşündüğüm bir kit buldum. aynı kitin 3 farklı versiyonu var: cd changerı olan, changer hazırlığı olan yada hiçbir hazırlığı olmayan. Ben 3.sünün ürün kodunu borusana yolladım fakat bana o kitinde uyumsuz olduğu söylendi. bu ürün için yurtdışı forumlarda ecu güncellemesi gerektiği söylenmiş ki manuelinde de gerektiği yazıyor, bu işi borusan dışı halledebilecek bir yer varmıdır bilen varmı?
BMW 65 41 0 414 728 iPod connection retrofit kit
Yorum Yap
Yorum Yap